Спорт

СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН НА ЕВРОПСКОЈ ТРКАЧКОЈ МАПИ!

Пред крај 2017. године стигла је вест, да је Европска атлетика (European Athletics) у оквиру свог програма "Running for all" одобрила и сертификовала 39. Сомборски полумаратон - најстарију уличну трку у Србији, као квалитетну уличну трку и доделила једну звездицу која значи да се ради о трци која задовољава стандарде одређене од стране Европске атлетике, а у погледу организације и безбедности такмичара. Такође, 39. Сомборски полумаратон је уврштен и у званични календар Европске атлетике, што град Сомбор још једном ставља на мапу Европе. Сертифкиација трке је само додатан мотив да се предузму све друге активности, како би сви заједно 20. маја 2017. године на што бољи начин дочекали хиљаду тркача, колико се очекује у нашем граду, поручују из АРК "Сомаратон".

РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОГРАМА У ОБЛАСТИ СПОРТА ЗА 2018. ГОДИНУ

Јавни позив за суфинансирање програма у области спорта у 2018. години расписан је 22. децембра 2017. године, а пријаве на позив могу се подносити 15 дана од дана расписивања јавног позива. Према условима наведеним у позиву, суфинансираће се програми спортских организација којима се остварују потребе и интереси грађана у области спорта на територији града Сомбора. То су програми који подстичу и стварају услове за унапређење спортске рекреације, програми организовања спортских такмичења од посебног значаја за град Сомбор, програми за суфинансирање учешћа спортских организација са територије града Сомбора у домаћим и европским клупским такмичењима, као и стипендирање перспективних спортиста. Суфинансираће се и програми који унапређују стручни рад учесника у области спорта и подстицати запошљавање висококвалификованих спортских стручњака и врхунских спортиста са територије града Сомбора. Пријаве на јавни позив са комплетном документацијом достављају се у затвореној коверти препорученом пошиљком или лично на адресу: Спортски савез града Сомбора, Венац Петра Бојовића 11. На коверти обавезно назначити пуно име и адресу пошиљаоца, навести за који јавни позив се подноси пријава и ставити ознаку НЕ ОТВАРАТИ. Текст јавног позива и пратећи обрасци доступни су овде.

"СОМАРАТОНЦИ" ПОНОВО ПОКАЗАЛИ ХУМАНОСТ! СЛАТКИШИ ЗА ДЕЦУ ИЗ ДОМА "МИКА АНТИЋ"

У суботу, 23. децембра 2017. године испред градског купалишта "Штранд" у Сомбору одржано је предпоследње 73. коло тркачке лиге "Сомаратон" у текућој години, а  чланови клуба су се птрудили да ово коло не буде обично. Четрдесетак сомаратонаца и њихових пријатеља дошло је са црвеним капицама, носевима или другим божићним и новогодишњим детаљима, како би што лепше украсили шеталиште поред Великог Бачког канала. За ову прилику свако је са собом понео слатки пакетић, бомбоне или играчкицу, како би обрадовали наше најмлађе суграђане. Да све буде како доликује овом лепом тренутку побринуо се и Деда Мраз, који је стигао у фијакеру и обрадовао све присутне, а највише трогодишњег Алексу Вујковића, великог хероја који је одушевио све својим победничким трчањем у октобру ове године на манифестацији "Даме трче". У пратњи Деда Мраза и фијакера пуним слаткиша за најмлађе из Дома за децу и омладину "Мирослав Мика Анитић" из Сомбора, колона тркача у црвеним капицама наставила је својом уобичајеном трасом у дужини од 5 километара. Ову хуманитарну акцију су поред чланова "Сомаратона", подржали и други пријатељи клуба, предузетници и Туристичка организација града Сомбора. Више фотографија можете погледати ОВДЕ.

ТИЈАНА КАБИЋ ПОБЕДОМ У МАРАТОНУ ЗАВРШИЛА СЕЗОНУ

У недељу, 10. децембра одржан је Рециклажни маратон који се сада већ традиционално одржава крајем године у Новом Саду, чиме се и дефинитивно завршава сезона трка. На маратонској деоници од 42 километра и упола краћој деоници од 21 километра окупило се око 200 тркача, који су на нимало лакој стази на кеју поред Дунава истрчали једну од ове две дужине. Шампионску титулу и победу у маратону у женској конкуреницији однела је чланица Атлетско рекреативног клуба "Сомаратон" из Сомбора, Тијана Кабић. Она је стазу која је на неким деловима била прекривена снегом и ледом успела да истрчи за 3 сата и 19 минута, што је њено најбоље маратонско време ове године, што је било довољно за победу и најбољи могући крај овогодишње сезоне. Маратонску стазу успешно је истрчао и Милош Стамболија. Још један одличан резултат забележио је и Милан Ковачић, који је након напорног тренинга током целе године успео да на полумаратонској деоници обори свој лични рекорд и истрчи полумаратон за 1 сат и 30 минута и заузме одлично шесто место.

СОМБОРСКИ ПЛИВАЧИ УСПЕШНИ НА МИТИНГУ "БЕЧЕЈСКА ЗВЕЗДА"

У Бечеју je 09.12.2017. године одржан Међународни пливачки митинг "Бечејска Звезда", на којем је учествовало 340 такмичара из 24 клуба из Румуније, Хрватске и Србије. Такмичар Пливачког клуба "Сомбор" Стефан Секулић био је два пута други и то у дисциплинама 50 метара прсно и 50 метара леђно. Ника Рађеновић освојила је своју прву медаљу на пливачким такмичењима, била је трећа у дисциплини 50 метара леђно. Њен клупски друг Страхиња Секулић био је трећи у дисциплини 50 метара леђно. На митингу у Бечеју учествоали су и млади пливачи Пливачког клуба "Феникс" из Сомбора. Браћа Милош и Миљан Меркл су достојно представили свој клуб освојивши пет медаља, што их је довело међу пет најуспешнијих пливача у њиховој категорији. Милош је освојио три медаље и то: ребрне на 50 метара делфин и 100 метара мешовито и бронзу на 50 метара краул, док је Миљан узео сребро на 200м краул, а бронзу ја 100м прсно. Фениксовац, Алекса Дудуковић је испливао личне рекорде у Београду на митингу Младих пливача на Врачару.

СОМБОРЦИ У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ, НА БАЛКАНСКОМ ПРВЕНСТВУ У КАРАТЕУ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ

Репрезентација Србије у катама остварила је изузетан резултат у Херцег Новом, на Балканском шампионату у спортском каратеу за кадете, јуниоре и млађе сениоре. Освојено је укупно 10 медаља и то: четири златне, две сребрне и четири бронзане. Овом успеху репрезентације Србије у великој мери су допринеле и такмичарке карате клуба "Сомборац" Ана Дучић и Ања Воркапић. Ана је у појединачној конкуренцији у категорији јуниорки освојила бронзано одличје. У екипном делу такмичења ката тим у саставу Ана Дучић, Ања Воркапић и Марија Јерко из Београда заузео је треће место. Са две бронзане медаље, Ана Дучић је најуспешнија такмичарка репрезентације Србије. У Херцег Новом су наступиле репрезентације Турске, Румуније, Бугарске, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Македоније, Хрватске, Словеније, Албаније  и Србије. За репрезентацију Србије наступио је још један члан карате клуба "Сомборац", јуниор Алекса Човић.

ОДРЖАНА СКУПШТИНА АРК "СОМАРАТОН"

У суботу, 10. децембра 2017. године у Сомбору је одржана редовна изборна Скупштина Атлетско рекратвиног клуба "Сомаратон" Сомбор, на којој је пред четрдесетак чланова клуба представљен извештај о раду у претходне четири године, представљени су планови рада за наредни период, а изабрано је и руководство клуба. Осврћући се на претходни период, потврђено је да је "Сомаратон" са својих 150 чланова један од највећих и најактивнијих тркачких клубова у Србији. Истакнути су бројни успеси чланова Сомаратона, од победничких постоља и бројих титула првака на дугим стазама, до тога да је град Сомбор добио већ пет дама које су истрчале маратон. На појединим тркама наступило је и више од 40 чланова Сомаратона, чиме је на најбољи начин промовисан спорт и град Сомбор. Истакнуте су и бројне друге иницијативе и активности које је спроводио Сомаратон, од хуманитарних акција до организовања најстарије уличне трке у Србији – Сомборског полумаратона, Ултрамаратона Сомбор Баја, као и женске трке – Даме трче. У наредном периоду с обзиром да је клуб постао један од носилаца развоја трчања не само у Сомбору, већ и далеко шире планира се још више активности. Пре свега Сомаратон ће предати захетв за чланство у Атлетски савез Србије како би дао пуну подршку развоју трчања, а посебно такмичања која се одржавају ван стадиона. Планира се даље унапређење стручног рада и постизање још бољих такмичарских резулатата у свим дугопругашким дициплинама. Важне промене очекују и Сомборски полумаратон који ће се следеће године одржати у сарадањи са Атлетским савезом Србије и који је предао захтев за добијање стандарда квалитета Euroepan Athletics – "Running for all" програма, чиме ће најстарија улична трка добити још више на квалитету, а све уз пуну подршку града Сомбора. Пуна пажња клуба и даље остаје на рекреативном делу трчања и тежњи да се што више људи покрене, да буде активно. Делегати Скупштине су за председника Арк "Сомаратон" изабрали Дамира Марковића, док су у руководство клуба изабрани и Арпад Шаркези, Атила Сич, Тијана Кабић, Александар Марковић, Илија Звеканов, Слободан Драгић, Тијана Одобашић, Алексаднар Крнета и Милан Ковачић.

У СОМБОРУ ОДРЖАН ПЛИВАЧКИ МИТИНГ "ФЕНИКС 2017"

У суботу, 2.12.2017. године на базену "Мостонга" у Сомбору, Пливачки клуб "Феникс" био је домаћин традиционалног међународног пливачког митинга "Феникс 2017" на којем је учествовало 258 пливача из 16 клубова Хрватске, Мађарске и Србије. Меморијална трка на 50 метара краул за девојке, пливала се у част легенди сомборског пливања Јелени Ленарт - Цунца нени, а златну медаљу и пехар освојила је Дејана Блажевић из ПК "Арена" са временом 27,82. Пехаре за најбољи резултат по ФИНА бодовима по категоријама освојили су: Леон Хеми - Спартак, Леон Ујвари - Спартак-Прозивка, Лука Томић - Ребро, Матија Рађеновић - Полет, Ђорђе Зечевић - Нови Сад, Алекса Рађеновић - Полет и Петар Бјелац - Нови Сад. Код девојака, Јана Мут - Спартак, Маша Костић - Спартак Прозивка, Лили Кути - Спартак, Наташа Кекић, Марија Станић - Нови Сад, Дејана Блажевић - Арена и Леонтина Јовић - Нови Сад. Најуспешнији клуб по освојеним медаљама био је Нови Сад, други место је припало Спартак-Прозивки а треће Спартаку. Пливачки клуб "Феникс" је на овом такмичењу имао двадесет пливача, који су освојили укупно 32 медаље што им је обезбедило екипно пето место. Најуспешнији "Фениксовац" је био Немања Букалов који је у свим испливаним тркама освојио медаље и то: три златне и једну сребрну. Четири медаље освојиле су: Наташа Кљајевић, две златне и две сребрне и Патрициа Репман једну златну, две сребрне и једну бронзану. Једну златну, и две сребрне медаље освојили су Милица Столић и Милош Меркл, док је Валентина Катачић изборила два сребра и једну бронзу. Алекса Дудуковић је освојио две златне медаље, док су сребрну и бронзану медаљу освојили Соња Богишић, Ирина Зелић и Миљан Меркл. По једну, брозу, освојиле су Милијана Рајиновић, Барбара Репман и Јефимија Зурковић. Успеху свог клуба допринели су и Дуња Цурновић, Лана Милошевић, Јована Вукас, Алекса Мандић, Михајло Шалајић, Урош Грба и Вељко Благојевић, испливавши своје личне рекорде. И чланови Пливачког клуба "Сомбор" имали су запажен успех на митингу "Феникс 2017". Страхиња Секулић био је први у дисциплини 50 метара прсно и други у дисциплини 50 метара леђно. Ратко Пејић био је први у дисциплини 200м делфин, други у дисциплини 100м делфин и два пута трећи у дисциплинама 200м и 50м слободно. Стефан Секулић био је два пута други у дисциплинама 50м леђно и 50м прсно, Јована Катић била је два пута друга у дисциплинама 100м и 200м делфин, Данијела Вујасиновић била је друга у дисциплини 200м делфин и трећа у дисциплини 100м делфин. Члан ПК "Сомбор" Стефан Ковачевић био је други у дисциплини 50м прсно, Милана Чонић била је трећа у дисциплини 200м мешовито а Кристина Сечујски била је два пута трећа у дисциплинама 200м леђно и 200м мешовито.

"СОМАРАТОНЦИ" БРОЈНИ И УСПЕШНИ НА ЗАТВАРАЊУ ТРКАЧКЕ СЕЗОНЕ

Крај тркачке сезоне обележила су два полумаратона која су одржана у недељу, 03. децембра по зимским условима, уз снег и температуру испод нуле. У Београду је одржан први Београдски полумаратон који је у свом премијером зимском издању привукао 4.000 тркача, који су трчали полумаратонску дистанцу од 21 километра и дупло краћу деоницу од 10 километара. Без обзира на ниске температуре и снег први Београдски полумаратон су истрчали и чланови атлетско рекреативног клуба ''Сомаратон'' из Сомбора: Ђорђе Сладаковић, Борис Мајсторовић, Милош Петровић, Марина Брбаклић Тепавац, Тамара Рњак, Маја Бодрижић, Биљана Везмар и Јелена Станиморивић. По далеко тежим условима и по много већем снегу, у Новом Саду на Петроварадину одржан је 15. Полумаратон ''Меморијал  проф. др Фрања Фратрић'' који од ове године носи име прерано преминулог спортског стручњака Фрање Фратрића. Треба напоменути да је ово једина трка са такозваним ''хендикеп'' временом старта којим се изједначавају сви тркачи без обзира на године, јер трку прво почињу најстарији тркачи. Стотињак тркача је успело да истрчи 21 километар по утабаном снегу, а међу првих десет тркача који су утрчали у циљ било је чак четири члана ''Сомаратона''. Најуспешнији је био Ђука Чељуска који је крунисао одличну сезону победничким постољем и трећим местом у генералном пласаману. Јакша Зекович је трку завршио на шестом месту, док се одмах иза њега на седмом месту нашао Милош Кесић. Десето место је заузео Јосип Мајор. Трку су завршили и Арпад Шаркези, Бошко Јерковић, Слободан Драгић, Зоран Николић, Милош Стамболија, Тијана Одобашић и  Данијел Шокац. Треба још напоменути да је дан раније, у суботу 02. децембра на градском хиподрому у Сомбору одржано 70. коло тркачке лиге Сомаратон на којој је учешће узело тридесетак тркача који су истрчали стандардних 5 километара као увод за трке које су се одржале дан касније.

НИКОЛА ДЕДИЋ РВАЧ ТУРНИРА

Рвачки клуб Слобода у Тузли организовао је међународни турнир „Хусински рудар“. Међу такмичарима из Словеније, Хрватске, Србије и  Босне и Херцеговине први пут су била и петорица чланова РК "Соко" Сомбор и сви су се окитили медаљама. Никола Дедић, Дејан Фратрић и Јован Глушац били су најбољи у својим категоријама, Симо Јовишић је освојио сребрну, а Стефан Грба бронзану медаљу. Одлуком стручног жирија, за најуспешнијег страног такмичара турнира је проглашен Никола Дедић који је након три убедљиве победе наставио контунуитет добрих наступа на домаћој и међународној сцени. (Д.К.)

СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У ВАЛЕНСИЈИ

Протеклог викенда у Валенсији у Шпанији одржан је, по многим коментарима, најбоље организован маратон у Европи. Овај маратон је веома популаран међу тркачима, а међу 24.000 финишера било је маратонаца и из наше земље. Као што се и очекивало, најбржи су били тркачи из Кеније. Атлетско рекреативни клуб "Сомаратон" је имао своје представнике и на овом великом спортском догађају. У мушкој конкуренцији маратонску дистанцу истрчао је Дамир Марковић, који је остварио запажен резултат од 3:06:09, што је и његов лични рекорд а и најбоље сомборско време ове године. Пријатно изненађење направила је Марина Брбаклић Тепавац која је у Валенсији истрчала свој први маратон и прошла кроз циљ у времену од 4:23:29. Њен успех је утолико већи што је Марина тек од априла ове године почела озбиљније да се бави трчањем на дуже стазе и већ у првој такмичарској сезони је истрачала десет полумаратона. Марина је пета Сомборска дама која је истрчала маратон.

АЛЕКСА ДУДУКОВИЋ УЧЕСТВОВАО НА КАМПУ ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ

Протеклог викенда у Кикинди је одржан Пливачки камп Пливачког савеза Војводине за пионире, а руководилац кампа био је Бојан Раце. Камп је обавезан, осмишљен у циљу праћења и тестирања најбољих пливача најмлађе категорије. Осам дечака и исто толико девојичица је тестирано на 800 метара краул и 200 метара мешовито, а осим тестирања пливачи су се такмичили и на Купу Кикинда. Од два пливача из Сомбора који су позвани у камп, пливачки клуб "Феникс" је представљао Алекса Дудуковић. Иако дугопругаш, Алекса је на Купу Кикинда у дисциплини 50 метара леђно освојио бронзану медаљу.

"СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ У ПРЕСТОНИЦИ

У суботу, 11. новембра 2017. године одржан је 11. Савски полумаратон на Новом Београду, који је уједно био и отворено првенство Србије у полумаратону за ветеране.  Ателтско рекративни клуб "Сомаратон" Сомбор је представљао искусни Ђука Чељскуска који је још једном потврдио одличну форму, истрчавши полумаратонску дистанцу од 21 километар у времену 1:22:02. Чељуска је четврти пут узастопно освојио прво место у својој категорији, а ово је уједно и његово најбоље време остварено ове године. Недеља је била резервисана за најтежу атлетску дисциплину маратон. На Ади Циганлији у Београду одржан је шести маратон Плави круг око Аде, који организује удружење за борбу против дијабетеса, које овом манифестацијом обележава светски дан борбе против ове опаке болести. Маратонску дистанцу од 42.1 километра истрчали су чланови АРК "Сомаратон", Милош Стамболија, Лука Војчевски и Сузана Филиповић.

МИЛАН ГРАХОВАЦ ДРЖАВНИ ПРВАК У ПАРА ПАУЕРЛИФТИНГУ

У суботу, 04. новембра 2017. године, Крагујевац је био домаћин II Државног првенства Србије у пара пауерлифтинг-у по ИПЦ правилима (правилима Светског параолимпијског комитета), које је организовао Национални пара-пауерлифтинг савез Србије. На првенству је наступило више од 50 такмичара у сениорским и ветеранским категоријама из Србије, Македоније, Босне и Херцеговине и Бугарске. У сениорској категорији жена до 45 килограма титулу првакиње Србије освојила је Нина Продановић, чланица Покрета малих људи Србије из Крагујевца, док је првак државе у сениорској категорији до 54 килограма Сомборац Милан Граховац, такође члан Покрета малих људи Србије, који су на овом такмичењу наступили под називом "Little People SRB team".

МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ "СОМБОРЦА" НАСТУПИЛИ НА ПРВЕНСТВУ ДРЖАВЕ

У суботу, 4. новембра 2017. године, Карате федерација Србије је у Чачку организовала овогодишње национално првенство у спортском каратеу за кадете, јуниоре и млађе сениоре. На првенству је учествовало више од 600 такмичара из 108 клубова. Такмичари карате клуба "Сомборац" освојили су сребрну медаљу у дисциплини извођења ката екипно. Женски кадетско-јуниорски  тим "Сомборца" у саставу:  Ана Дучић, Ања Воркапић и Драгана Миличевић освојио је вицешампионску титулу.

АНА ДУЧИЋ У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ НАСТУПИЛА НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ

На 10. Светском првенству у спортском каратеу за кадете, јуниоре и млађе сениоре које је одржано од 25. до 30. октобра на Тенерифима у Шпанији, наступио је рекордан број такмичара. У пет дана такмичења, надметало се више од 1700 представника 110 земаља света. Репрезентацију Карате федерације Србије сачињавало је 35 такмичара, 8 у катама и 27 у спортској борби. Поред селектора Косановића, град Сомбор на овом престижном шампионату представљала је и јуниорка Ана Дучић ( 2000. годиште) из карате клуба "Сомборац". Ана је наступила у женском ката тиму Србије у екипном делу такмичења. У конкуренцији 19 ката тимова, Анин тим заустављен је у мечу за бронзану медаљу. Бити међу 5 најбољих на свету је изузетан успех, и најбољи пласман за каташе Србије овога пута, кажу из Карате клуба "Сомборац", и додају да велику захвалност дугују граду Сомбору, који је потпомогао одлазак Ане Дучић на ово Светско првенство.

"СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ У ЉУБЉАНИ И НА ЦЕРУ

У недељу, 29. октобра одржан је 22. Љубљански маратон, на којем је за трчало око 20.000 тркача. Победе су и овог пута биле резервисане за тркаче са Афричког континента, а скоро хиљаду тркача из Србије наступило је у главном граду Словеније. Наш град су на овом великом маратону представљали чланови атлетско рекративног клуба "Сомаратон", а најтежу атлетску дисциплину маратон у дужини од 42,2 километра са новим личним рекородм истрчао је Борис Мајсторовић. Упола краћу трасу у дужини од 21 километра по улицама Љубљане истрчали су наши суграђани Милан Ковачић, Александар Марковић, Слободан Драгић, Атила Сич, Илија Звеканов, Марина Тепавац Брбаклић, Маја Бодрожић и Биљана Везмар. Истог дана је поводом обележавања 103 године од Церске битке  у Текеришу одржан 23. Церски полумаратон. Веома захтевну и брдовиту стазу у дугу 21 километар претрчали су сомаратонци Александар Крнета и Ђорђе Сладаковић.

"СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ НА НОВОСАДСКОМ МАРАТОНУ

Јуче је одржан 25. Новсадски маратон, а више стотина учесника је учествовало на једној од пет дистанци које су се трчале тог дана. Главна маратонска трка на 42,2 километра била је уједно и првенство државе, а првак државе и победник у маратону постао је Александар Аџић из Београда, док је најбржа маратонка била Нора Тркља такође из Београда. Атлетско рекреативни клуб "Сомаратон" из Сомбора је и овог пута био међу бројнијим клубовима, са двадесетак такмичара. Најуспешнији Сомборац на маратонској траси од 42 километра био је Лазар Ришар, а десетак минута након њега у циљ је утрчао и Милан Ковачић са својим новим личним рекордом у маратону. Најтежу дисциплину су савладали и Милош Стамболија, Тијана Одобашић као и ветерани Бошко Јерковић и Арпад Шаркези. Трку на 33 километара истрчао је Петар Шуша, док су на 25 километара трчали  Ђорђе Сладаковић, Борис Мајсторовић, Атила Сич, Жељко Граовац као и  Марина Брбаклић Тепавац, Тамра Рњак, Маја Бодрожић, Биљана Везмар. Трасу од 10 километра су трчали Илија Звеканов и Весна Богишић Вицко, која је четвртим местом у укупном пласману потврдила своју добру форму.

СОМБОРКА МИЛИЦА ЛАЗИЋ ОСВОЈИЛА БРОНЗУ НА ПРВЕНСТВУ СВЕТА ЗА ЈУНИОРЕ У САМБОУ

Милица Лазић, репрезентативка Србије и  чланица сомборског џудо и самбо клуба „Бачка“ остварила је сјајан успех на Светском јуниорском првенству у самбоу 2017. године, одржаном од 14. до 16. октобра у Новом Саду. Милица је, у  категорији јуниорки до 52 килограма, освојила треће место и бронзану медаљу. Са бронзаном медаљом око врата Милица ће се опростити од јуниорске категорије, а од наредне године такмичиће се као сениорка. Осим што је успешан спортиста, Милица је бруцош Правног факултета у Новом Саду и већ је, како каже, ускладила студентске обавезе са тренинзима. На Светском првенству у категорији млађих јуниорки борила се и Анђела Лончар, такође чланица Џудо и самбо клуба „Бачка“. Подршку младим Сомборкама и репрезентацији Србије, пружили су Сомборци који воле овај спорт, а локална самоуправа је за њих обезбедила превоз. Подршку јуниорима пружила је и Антонија Нађ Косановић, члан Градског већа за спорт, децу и омладину, као и Влатко Беловуковић, први тренер сомборског Џудо и самбо клуба „Бачка“ и селектор сениорске националне репрезентације Србије у самбоу.

РЕКОРДАН БРОЈ СОМАРАТОНАЦА НАСТУПИО У АПАТИНУ

У недељу, 15. октобра 2017. године одржан је 22. Дунавски полумаратон у Апатину, са стартом и циљем у Бањи Јунаковић. Овогодишње издање трке привукло је велики број тркача из неколико држава, а прелеп и сунчан дан био је разлог да више да 600 тркача узме учешће на полумаратонској трци на 21 километар или у трци на 5 километара. Победник 22. Дунавског полумаратона био је словенац Себастијан Пуш, док је у женској конкуренцији тријумфовала Нора Тркља, чланица АК "Црвена Звезда" Београд. Атлетско рекреативни клуб "Сомаратон" Сомбор био је убедљво најбројнији клуб на овој трци са више од 40 тркача, који су завршили једну од две трке. Поред тога што су били најбројнији, Сомборци су били и брзи па је чак три сомаратонца било међу првих десет финишера на полумаратону. Јосип Мајор је трку завршио на четвртом месту у генералном пласману и као други у својој старосној категорији, одмах иза победника из Словеније. Ђука Чељуска је полумаратон завршио такође међу првих десет и као први у својој категорији, као и Милош Кесић који је поред одличног пласмана у првих десет тркача заузео и друго место у својој категорији. На постоље у старосним категоријама попели су се и Весна Бјелан, Мина Тиетз, Аријана Анишћ и Арпад Шаркези, а свој први полумаратон у Апатину истрчале су Сања Милошевић и Тамара Стојковић. Трасу од 21 километара истрчали су и Лазар Рипшар, Марина Брбаклић Тепавац, Тијана Одобашић, Зоран Николић, Ђорђе Сладаковић, Атила Сич, Данијел Шокац, Милош Стамболија, Тамара Рњак, Илија Зваканов, Драган Тркуља, Милош Петровић, Биљана Везмар, Бошко Јерковић, Маја Бодрожић, Јакша Зековић, Борис Мајсторовић, Слободан Драгић, Мирко Ердељи, Ивана Вукелић и Ђорђе Вучковић. Најуспешнији сомаратонац на трци на 5 километара био је Милан Ковачић, који је трку завршио на шестом месту, а ову трасу су истрчали и Александар Крнета, Леа Сич, Лана Марковић, Теодора Радић, Маријана Вуковић, Сандра Марковић, Ивана Шокац, Јелена Станимировић, Татјана Ћосовић и Милица Карафилов.

МАКСИМ ТРЗИН СА ДВА ПРВА МЕСТА НАПРАВИО ОДЛИЧНУ УВЕРТИРУ ЗА ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО

Максим Трзин, бодибилдер из Бачког Брега је на такмичењима одржаним претходног викенда у Јагодини и Бору, освојио два прва места у категорији Сениора +90 килограма и постигнутим резултатима је био апсолутни победник оба такмичења. Трзин каже да је задовољан тренутном формом и оствареним резултатима, али напомиње да најбитнија такмичења тек предстоје и да је максимално фокусиран на Државно првенство које ће бити одржано 28. октобра у Београду.

АНА ДУЧИЋ У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ БРУСИ ФОРМУ ЗА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО

Најбољи кадети, јуниори и млађи сениори Србије наступили су протеклог викенда у Ријеци, на традиционалном карате турниру "Croatia open", а за репрезентацију Србије био је ово контролни наступ у склопу припрема за Светско првенство. На овом веома квалитетном турниру наступила је и чланица карате клуба "Сомборац" Ана Дучић, која је са репрезентативним ката тимом у екипним извођењима ката освојила бронзану медаљу, док је у појединачном наступу била надомак медаље. У конкуренцији 40 јуниорки Ана је изгубила меч за бронзану медаљу и заузела пето место. Током два дана надметања, у Ријеци  је наступило више од 1700 такмичара из 28 земаља . Репрезентација Србије у катама, коју води сомборац Петар Косановић, освојила је укупно 7 медаља и то: једну златну, две сребрне и четири бронзане. Светско првенство за кадете, јуниоре и млађе сениоре одржаће се на Тенерифима од 25. до 29. октобра 2017. године.

ЧЕТВРТИ ПУТ У СОМБОРУ ДАМЕ ТРЧАЛЕ

У Сомбору је по четврти пут организована трка "Даме трче" која је ове године имала хуманитарни карактер. У оквиру манифестације одржана је и трка најмлађих. Трка за срећније детињство. Више од стотину дама међу којима су биле девојке, средњошколке, труднице, младе мајке, баке, рекреативке а и оне које су по први пут трчале, истрчало је пет километара дугу трку и показало озбиљан и одговоран однос према спорту, рекреацији и здравом начину живота. - Осећај је феноменалан, зато што ми данас морамо да се подржимо и данас, више него икада нам је потребна емпатија у друштву. А разлог због чега смо истрчале 5 километара је да просто анимирамо жене да се баве физичком активношћу и брину о свом здрављу, казала је глумица Ивана Јовановић. У поодмаклој трудноћи успешно је истрчала трку Бојана Марић. - И ове године сам се одазвала иако сам у другом стању, што и није проблем, идем лагано. Сваке године се врло радо одазовем и ово је идеална прилика за жене које не трче толико. Ето пет километара је супер за истрчати, каже Бојана. Победница трке је Весна Вицко Богишић. - Тешко је било, поготово при крају. Све у свему, ипак фантастично. Годинама се бавим само рекреативно трчањем у АРК Сомаратон и колико ми дозвољава време и мало дете успевам да два до три пута недељно одржавам кондицију. Атлетско рекреативни клуб Сомаратон из Сомбора по четврти пут организује трку „Даме трче" која из године у годину има све више активних учесница. - Ова трка има све већи значај. Због своје мисије коју има а то је да покажемо да даме могу да учине нешто за себе, да их мотивишемо да учине један активан дан што су оне данас и учиниле, нагласио је Дамир Марковић, председник АРК "Сомаратон". Манифестацију су отворили најмлађи "Трком за срећније детињство" а овогодишња трка имала је хуманитарни карактер јер су прикупљана средства за опрему просторија Дневног центра за пацијенте лечене од рака и шећерне болести. Трку је подржао Град Сомбор, Црвени крст, Спортски савез града Сомбора, Друштво за борбу против рака и Триатлон клуб "Спринт". Комплетне резултате јучерашње трке са постигнутим временима можете погледати ОВДЕ. (РТВ)

ДЕСЕТ ГОДИНА РК "СОКО"- РЕВИЈАЛНИ МЕЧ СРБИЈА - СОКО

Следећег викенда, 6, 7. и 8. октобра, један од најмлађих спортских клубова у Сомбору, Рвачки клуб Соко обележиће деценију рада. Програмом је предвиђено да се 6. октобра ретроспективом фотографија и трофеја хронолошки прикаже шта је постигнуто у минулих десет година. Том приликом ће спонзорима и најзаслужнијим члановима бити додељене повеље и захвалнице. У суботу, 7. октобра одржаће се ревијални сусрет у којем ће се екипа Сокола супротставити кадетској репрезентацији Србије. Сусрет почиње у 18,30 сати. Традиционални, девети пореду међународни турнир „Трофеј сокола“ је у недељу од 10 сати. Према највама, очњекује се више од 150 такмичара из пет земаља. За овај јубилеј клуб је припремио лепу брошуру у којој су кроз слику и реч приказани сви  најзначајнији тренуци у десетогодишњој историји клуба. Цео програм одвијаће се у Соколском дому.

ОДБОЈКАШИЦЕ СОМБОРСКОГ КЛУБА „ЦВС“ ДРУГЕ НА ТРЕЋЕМ МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ ЗА КАДЕТКИЊЕ У ОДБОЈЦИ

Трећи међународни турнир за кадеткиње у одбојци „Twisters 2017“ одржан је у Тузли. На турниру су учествовале сомборске одбојкашице, чланице ОК „ЦВС“, ЖОК „Тења“ – Тења (Хрватска) и одбојкашице домаћег клуба ОК „Twisters“. Турнир је прошао у фер и спортској атмосфери, а пехар и прво место освојиле су Тузланке које су победиле гостујуће екипе. Сомборке су победиле екипу из Тења и освојиле друго место. Сомборкама су осим тренера подршку пружили и Антонио Ратковић, заменик градоначелнице Сомбора и Антонија Нађ Косановић, члан Градског већа за област спорта, деце и омладине, те Драган Максимовић, председник Управног одбора  Спортског савеза града Сомбора. Са спортског терена у СКПЦ „Мејдан“, где је турнир 24. септембра 2017. године одржан, одбојкашице и представници градова су дружење наставили на Панонским језерима и договорили се да Сомбор буде домаћин следећег, 4. Међународног турнира за кадеткиње у одбојци.

БОГАТ ТРКАЧКИ ВИКЕНД ЗА "СОМАРАТОНЦЕ"

Богат тркачки викенд за чланове АРК "Сомаратон" почео је на Палићу, где су учествовали на "Винском маратону", јединственој спортско – туристичкој манифестацији која се први пут одржала у нашој земљи. Више од 200 учесника је имало прилику да истрчи 21 километар по веома занимљивој траси која се протезала по целом Палићу, пролазећи кроз и поред најбољих винарија тог краја. Од Сомбораца, први "Вински маратон" су успешно завршили Фридрих Балинт, Дамир Марковић, Драган Коларић, Атила Сич, Борис Мајсторовић, Марина Брбаклић Тепавац, Маја Бодрожић и Биљана Везмар. Истог дана у Републици Хрватској у Копачком риту одржан је 2. Барањски полумаратон са стартом и циљем код дворца у Тиквешу, а трчало се кроз резерват природе, што је одушевило око 200 учесника овог полумаратона. Трку је завршио и члан Арк "Сомаратон" Милош Кесић који је у генералном пласману био осми, а први у својој старосној категорији. За крај тркачког викенда одржан је и 3. Оџачки полумаратон који се ове године одржао на новој кружној стази, са укупно четири круга. Трку је обележила изузетно јака конкукренција, а поред набољих домаћих такмичара, победе у мушкој и женској конкуренцији су ондели тркачи из Кеније. Чланови "Сомаратона" су поново били међу најбројиним екипама, а најбржи Сомборац на полумаратонској траси у Оџацима био је Лазар Ришар. Уз њега, полумаратон су истрчали и Ђорђе Сладаковић, Зоран Николић, Борис Мајсторовић, Милош Стамболија, Бошко Јерковић, Тијана Одобашић, Тамара Рњак и Арпад Шаркези који је заузео треће место у својој категорији. Трасу од десет километара је истрчао Данијел Шокац, а Александар Крнета и Ивана Шокац су истрчали трку на пет километара. Без обзира на велики број трка, у суботу је одржано јубиларно 60. коло Тркачке лиге "Сомаратон" на којем је двадесет учесника истрчало пет километара на градском хиподрому у Сомбору.

КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" УСПЕШНО ОТВОРИЛИ ТАКМИЧАРСКУ СЕЗОНУ

У Банатском Новом Селу протеклог викенда одржано је Првенство Војводине у спортском каратеу за кадете, јуниоре и млађе сениоре. На првом званичном такмичењу у новој сезони, карате клуб "Сомборац" наставио је са постизањем вредних резултата. У дисциплини извођења ката, ученици тренера Петра Косановића освојили су 6 медаља и то: 2 златне, 3 сребрне и 1 бронзану. Најсјајније одличје и шампионску титулу освојио је млађи сениор Дејан Кемер, као и јуниор Алекса Човић. Вицешампионску титулу и сребрну медаљу у појединачним наступима освојиле су јуниорка Ана Дучић и кадеткиња Ања Воркапић. У екипним наступима сребрно одличје припало је кадетско - јуниорском женском ката тиму у саставу: Ана Дучић, Ања Воркапић и Драгана Миличевић. Бронзану медаљу освојио је јуниор Милош Миланковић. Надомак медаље била је кадеткиња Драгана Миличевић која се морала задовољити петим местом. Карате клуб "Сомборац" је у укупном пласману у извођењу ката заузео прво место. Сви такмичари карате клуба "Сомборац" остварили су право наступа на државном првенству које се одржава 4. новембра 2017 године. И млађа селекција карате клуба "Сомборац" успешно је отпочела нову такмичарску сезону. Протеклог викенда у Инђији, у организацији Карате савеза Војводине, одржан је Куп Војводине за полетарце, пионире и наде. Надметања су се одвијала у свим дисциплинама спортског каратеа по правилима Карате Федерације Србије . Такмичари "Сомборца" су освојили шест медаља у дисциплини извођења ката појединачно и то три златне и три сребрне. Најуспешније су биле Тамара Миличевић, Дајана Антић и Кристина Косановић које су у својим категоријама освојиле златне медаље. Сребрне медаље освојили су: Душан Савић, Вијолета Беретић и Кристина Коловић. Сви освајачи медаља стекли су право учешћа на  Купу Србије који ће бити одржан 5. новембра.

СОМАРАТОНЦИ ПРОТЕКЛОГ ВИКЕНДА ТРЧАЛИ У БЕОГРАДУ И САРАЈЕВУ

Ни олујно невреме није зауставило неколико хиљада учесника, да у сада већ традиоционалној уличној трци "Београдски 10К" истрче задату трасу од десет километара, од Ушћа преко Бранковог моста и назад у Нови Београд. На овој спортској приредби учествовали су и чланови АРК "Сомаратон", а деоницу од 10 километара истрчали су Тамара Рњак, Снежана Радовић, Биљана Везмар, Марина Тепавац, Маја Бодрожић, Сања Милошевић, Атила Сич и Борис Мајсторовић. Најбољи резултат од Сомбораца остварила је Тијана Кабић, која је у конкуренцији 2.000 дама заузела одличнодванаесто место. Илија Звеканов члан Арк "Сомаратон" је у недељу учестваовао на полумаратону који је одржан у Сарајеву, на којем је успешно истрчао 21 километар и обавио припреме за јесењи део сезоне.

ЏУДИСТИ "ИПОНА" ОДЛИЧНИ У СУБОТИЦИ И КАЋУ! УПИС НОВИХ ЧЛАНОВА У ТОКУ

Чланови Џудо клуба "Ипон" из Сомбора учествовали су на Појединачном првенству Војводине за полетарце у Каћу. У конкуренцији 28 клубова и укупно 152 такмичара, највише успеха имао је Немања Шуша који је у категориј до 46 килограма освојио друго место и постигао одличан успех. Мање такмичарске среће имали су Сара Миланко (-25кг) и Страхиња Михаљевић (-28кг) којима је ово било прво такмичење на којем су учествовали. Екипу су предводили тренери Антун Блашковић и Маријана Милковић. Такмичари "Ипона" су у суботу, 16. септембра учествовали на шестом интернационалном џудо турниру "Дан града Суботице" и 2. коло еуро лиге  у спортској хали у Суботици. На турниру је учествовало око 250 такмичара из Хрватске, Мађарске, Румуније и Србије. Иако је ово за већину џудиста "Ипона" био и први турнир након летње паузе, резултат није изостао ни овог пута. Алекса Илић и Немања Шуша заузели су прво место у својим категоријама, докок су Сара Миланко и Милош Мећава и поред одличног залагања остали без одличја. Тренери Антун Бласковиц и Маријана Милковић задовољни су знањем и резултатом својих такмичара. Из џудо клуба "Ипон" позивају нове чланове да им се придруже, сваког понедељка од 18 до 19 сати, и средом и петком од 19 до 20 сати, у Спортском центру "Соко" на бини, а упис је бесплатан.

СОМАРАТОНЦИ УСПЕШНИ У БАЧКОЈ ТОПОЛИ! "ПУЖИЋИ" ТРЧАЛИ НА СУВОЈ ПЛАНИНИ И У БУДИМПЕШТИ

Претходне суботе на Сувој планини је одржана четврта планинска трка "Соколов пут", у оквиру "Skyrunning Lige". У питању је најатрактивнија трка овог типа у Србији, а трчалао се од Нишке бање до највишег врха на Сувој планини – Трема (1.810 метара надморске висине). Учешће на овој трци узело је три члана Арк "Сомаратон" из Сомбора. Дејана Буторац је успешно завршеном трком на 30 километара постигла велики успех, комплетиравши све четири трке које чине "Skyrunning Lige" Србије. Трку је успешно истрчао и Ђорђе Сладаковић, а Александар Крнета је истрчао пратећу трку у оквиру ове манифестације. У недељу, 10. септембра одржан је 32. "Wizz Air" полумаратон у Будимпешти на којем је учешће узело око 20.000 тркача. Један од највећих полумаратона у централној Европи истрчали су и сомаратонци Атила Сич и Марина Брбаклић Тепавац, којима је требало мање од два сата да истрче 21 километар у главном граду Мађарске. Последња трка која је одржана протеклог викенда била је девета меморијална трка ’’Пал Скендеровић’’, а Сомаратонци су били изузетно успешни у трци на 15 километара. Лазар Ришар је трку завршио као трећепласирани, а Тијана Одобашић је победила у женској конкуренцији! Милош Стамболија је освојио друго место у својој категорији, док је Арпад Шаркези награђен посебним признањем као најстарији учесник. Трку је успешно истрчао и Бошко Јерковић.

 

Још чланака...

 1. ФУДБАЛСКИ ВЕТЕРАНИ ДОНИРАЛИ 500 ЕВРА СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ
 2. БЕСПЛАТНИ ТРЕНИНЗИ НА ФИТНЕС ПОЛИГОНУ КОКА-КОЛЕ ДО НОВЕМБРА
 3. СОМАРАТОНЦИ УСПЕШНИ И БРОЈНИ НА ПРВОМ СУБОТИЧКОМ ПОЛУМАРАТОНУ
 4. KOМИСИЈА ОДЛУЧИЛА О РАСПОДЕЛИ СРЕДСТАВА У ОБЛАСТИ СПОРТА
 5. ОДРЖАНА ПРВА МАНИФЕСТАЦИЈА "Liberty Cycling Race"
 6. СЕДАМ СОМАРАТОНАЦА НА ПОБЕДНИЧКОМ ПОСТОЉУ У КАЊИЖИ!
 7. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ ЈОШ ЈЕДНОМ ТИТУЛОМ ПРВАКА ДРЖАВЕ ЗАВРШИО СЕЗОНУ
 8. КЉАЈИЋЕВО - ЕКИПА "ДАЛМАТИНСКИ ПОДРУМ" ОСВОЈИЛА ТУРНИР У БАСКЕТУ
 9. "СОМАРАТОНЦИ" УЧЕСТВОВАЛИ НА ПРВОМ ИЗДАЊУ ТРКЕ ’’ТРЧИМО ЗА ТИСУ’’
 10. "СОМАРАТОНЦИ" НА ДЕВЕТОЈ МЕМОРИЈАЛНОЈ ТРЦИ "ДРЕН МАНДИЋ"
 11. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЕКИПА ЗА ПРВЕНСТВО ГРАДА СОМБОРА У БАСКЕТУ
 12. "ФЕНИКСОВЦИ" У ПУНОМ ПОГОНУ
 13. ШИКАРА И ТЕРЕКВЕШ ИСТУПИЛИ ИЗ ПОДРУЧНЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ
 14. СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ ТУРНИР У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ
 15. УСПЕШНО ОКОНЧАНА МАНИФЕСТАЦИЈА СОМБОРСКО СПОРТСКО ЛЕТО
 16. ТАКМИЧАРИ ПК "СОМБОР" НАСТУПИЛИ У СЕНТИ
 17. СОМБОРСКИ БИЦИКЛИСТИ НАСТУПИЛИ НА КУПУ СРБИЈЕ У ЧАЧКУ
 18. СОМБОРСКИ ПЛИВАЧИ ОДЛИЧНИ У СУБОТИЦИ
 19. ОДРЖАНО ЈУБИЛАРНО, 50. КОЛО ТРКАЧКЕ ЛИГЕ "СОМАРАТОН"
 20. ГРАДСКО ВЕЋЕ: КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПОТРЕБА У ОБЛАСТИ СПОРТА ЗА ПЕРИОД ОД 1. ЈУЛА ДО 31. ДЕЦЕМБРА 2017.
 21. ДАНАС ПОЧИЊЕ "СОМБОРСКО СПОРТСКО ЛЕТО 2017"
 22. ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ ЗА АЛЕКСУ РАЂЕНОВИЋА
 23. ТАКМИЧАРИ ПК "СОМБОР" УЧЕСТВОВАЛИ НА VIII БЈЕЛИЦА КУПУ У ВРБАСУ
 24. ФЕНИКСОВЦИ УЧЕСТВОВАЛИ НА ТРИ ТАКМИЧЕЊА
 25. "ФЕНИКСОВЦИ" НАСТАВЉАЈУ СА ДОБРИМ РЕЗУЛТАТИМА И НА ОТВОРЕНИМ ВОДАМА
 26. "СОМАРАТОНЦИ" УЧЕСТВОВАЛИ НА ПОЛУМАРАТОНУ ОРГАНИЗОВАНОМ У ЧАСТ ПАТРИЈАРХА ПАВЛА
 27. ФЕНИКСОВЦИ ОДЛИЧНИ НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ ЦРНЕ ГОРЕ
 28. "СОМАРАТОНЦИ" НАСТУПИЛИ НА НОЋНОМ МАРАТОНУ У НОВОМ САДУ
 29. СРЕБРО ЗА АЛЕКСУ РАЂЕНОВИЋА НА ТРОФЕЈУ БЕОГРАДА
 30. ШЕСТ МЕДАЉА ЗА ФЕНИКСОВЦЕ НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ У ДАЉИНСКОМ ПЛИВАЊУ
 31. ПОЛЕТАРЦИ "ИПОНА" НАСТУПИЛИ НА ПОЈЕДИНАЧНОМ ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 32. ЧЕТРДЕСЕТАК СОМАРАТОНАЦА ТРЧАЛО НА 9. ТРЦИ ПРИЈАТЕЉСТВА У КУЛИ!
 33. СОМБОРСКИ ПЛИВАЧИ НАСТУПИЛИ НА МИТИНГУ "ЗМАЈ" У НОВОМ САДУ
 34. ЈЕДАНАЕСТ МЕДАЉА ЗА "СОМБОРАЦ" У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
 35. СОМБОРЦИ ТРЧАЛИ НА ПЛИТВИЦАМА
 36. КРАЈ ВОЈВОЂАНСКЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ СЕВЕР: ЧОНОПЉАНЦИ ВИЦЕШАМПИОНИ, РАДНИЧКИ ДЕВЕТИ
 37. ТИЈАНА И ДЕЈАНА НЕЗАУСТАВЉИВЕ!
 38. "ФЕНИКС" ЕКИПНО ТРЕЋИ У СУБОТИЦИ! СЛЕДИ ПАУЗА ДО ПОЧЕТКА РАДА ОТВОРЕНОГ БАЗЕНА
 39. СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН, НАЈМАСОВНИЈИ И НИКАД ЈАЧИ
 40. МЛАДИ ТАКМИЧАРИ "СОМБОРЦА" ОДЛИЧНИ НА КУПУ СРБИЈЕ, СЕНИОРИ СТАНДАРДНО ДОБРИ
 41. ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА НЕМАЊУ У ЗРЕЊАНИНУ
 42. ТИЈАНА И МАРКОВИЋИ, МОДЕРНИ ТРКАЧКИ "ГЛАДИЈАТОРИ"
 43. ПК "СОМБОР" У БЕОГРАДУ ОСВОЈИО ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ
 44. СОМБОР ИМА ДВА ПРВАКА ДРЖАВЕ У ДУАТЛОНУ
 45. КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" УСПЕШНИ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА ПОЛЕТАРЦЕ, ПИОНИРЕ И НАДЕ
 46. ДАЈАНА БУТОРАЦ НА ЈУБИЛАРНОМ ПЛАНИНСКОМ МАРАТОНУ НА ФРУШКОЈ ГОРИ
 47. ВЕЉКО СТОЈНИЋ ОСТВАРИО НАЈБОЉЕ ВРЕМЕ НА НАЈДУЖОЈ СТАЗИ БИЦИКЛИСТИЧКЕ ТРКЕ „ТРОФЕЈ СОМБОРА 2017“
 48. "СОМБОРАЦ" НА КУПУ ВОЈВОДИНЕ ЗА КАДЕТЕ, ЈУНИОРЕ, МЛАЂЕ СЕНИОРЕ И СЕНИОРЕ
 49. "СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ НА ЈУБИЛАРНОМ, 30. БЕОГРАДСКОМ МАРАТОНУ
 50. ТРИ МЕДАЉЕ ЗА "СОМБОРАЦ" НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ ЗА СЕНИОРЕ
 51. "СОМБОРАЦ" ОСВОЈИО ПЕТ МЕДАЉА НА ТУРНИРУ "ЗЛАТНИ ПОЈАС"
 52. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ НА РАЗВОЈНОМ КАМПУ ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ
 53. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ ПРЕМИЈЕРНЕ ТРКЕ У ЈАГОДИНИ И НА ОСТРОГУ
 54. У СОМБОРУ ПОЧИЊЕ СА РАДОМ ШКОЛА ТРЧАЊА
 55. СОМБОРСКИ ПЛИВАЧИ ОДЛИЧНИ НА МИТИНГУ "СУБОТИЧКИХ 200 И ВИШЕ"
 56. ТРИДЕСЕТАК СОМАРАТОНАЦА ТРЧАЛО НА ПОЛУМАРАТОНИМА У НОВОМ САДУ И ОСИЈЕКУ
 57. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА КАРАТИСТКИЊЕ "СОМБОРЦА" НА ПРВЕНСТВУ БАЛКАНА ЗА СЕНИОРЕ
 58. ВАТЕРПОЛО У СОМБОРУ ИМА И ТРАДИЦИЈУ И БУДУЋНОСТ
 59. СОМБОРСКИ КАРАТИСТИ ОДЛИЧНИ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ
 60. "ФЕНИКСОВЦИМА" ДВА ОДЛИЧЈА НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ
 61. СОМАРАТОНЦИ УСПЕШНИ НА ПРЕМИЈЕРНОМ ИЗДАЊУ ПОЛУМАРАТОНА У КОВАЧИЦИ
 62. ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР ЗА СПОРТ ПРЕДРАГ ПЕРУНИЧИЋ ПОСЕТИО СОМБОР
 63. ПЛИВАЊЕ - СОЊА И НЕМАЊА НАСТУПИЛИ НА КАДЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ
 64. "СОМБОРАЦ" ОСВОЈИО ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА СЕНИОРЕ
 65. ОДРЖАНО ПРВЕНСТВО ЗОНЕ БАЧКА У КАРАТЕУ - СОМБОРЦИ ОДЛИЧНИ
 66. ПЛИВАЧКИ МИТИНГ "АНТЕ ЛАМБАША" - ИМЕЊАЦИ У СОМБОР ДОНЕЛИ СЕДАМ МЕДАЉА
 67. СОМАРАТОНЦИ ТРКАЧКУ СЕЗОНУ ЗАПОЧЕЛИ НАСТУПОМ НА ЧАК ПЕТ ТРКА!
 68. СОМБОРУ ПОХВАЛЕ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈУ ТУРНИРА У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ
 69. ДВАНАЕСТ МЕДАЉА ЗА ПК "СОМБОР" НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 70. ОСАМ МЕДАЉА ЗА КАРАТИСТЕ "ДУШАН СТАНИЧКОВА" НА МЕМОРИЈАЛУ "ИГОР АНЂЕЛКОВИЋ"
 71. ОДРЖАН МИТИНГ ПОВОДОМ 130 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА ПК "ПОЛЕТ" - "ФЕНИКСОВЦИ" ОДЛИЧНИ
 72. КК "СОМБОРАЦ", НАЈБОЉИ КЛУБ НА ДВАДЕСЕТОМ МЕМОРИЈАЛУ ИГОР АНЂЕЛКОВИЋ
 73. "ФЕНИКСОВЦИ" И ЧЛАНОВИ ПК "СОМБОР" УСПЕШНИ НА МИТИНГУ У БЕЧЕЈУ
 74. ВАЊА САВЕСКИ СА КАТА ТИМОМ ОСВОЈИЛА БРОНЗУ НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ
 75. СЕДМИ РОЂЕНДАН АТЛЕТСКО-РЕКРЕАТИВНОГ КЛУБА „СОМАРАТОН“
 76. ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ ЗА ПЕТРА КОСАНОВИЋА
 77. ФЕНИКСОВЦИ УЧЕСТВОВАЛИ НА МИТИНГУ "ДЕДА МРАЗ"
 78. 39. МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „МИЛАН ВРЦЕЉ“
 79. ЧЛАНОВИ ПК "СОМБОР" ПЛИВАЛИ У МАЂАРСКОЈ И НА ТАКМИЧЕЊУ "XI ФЕНИКС 2016"
 80. СОМБОРСКИ РУКОМЕТ ПРОСЛАВИО ЗНАЧАЈАН ЈУБИЛЕЈ
 81. ТИЈАНА КАБИЋ, НАЈБРЖА ДАМА НА 2. УЛТРАМАРАТОНУ АПАТИН-ОСИЈЕК
 82. ПРВЕНСТВО ГРАДА У ОДБОЈЦИ ЗА УЧЕНИКЕ: УЧЕСТВОВАЛО 12 ЕКИПА
 83. СОМБОРКЕ У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ОДЛИЧНЕ НА БАЛКАНСКОМ ПРВЕНСТВУ
 84. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА СТЕФАНА СЕКУЛИЋА У БЕЧЕЈУ
 85. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ДРУГИ УЛТРАМАРАТОН ОСИЈЕК-АПАТИН
 86. ЧЛАНИЦЕ "СОМБОРЦА" У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ НАСТУПИЛЕ У СЛОВЕНИЈИ
 87. ДАН ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ ОБЕЛЕЖЕН НА СПОРТСКИ НАЧИН
 88. ЧЛАНОВИ "СОМБОРЦА" УСПЕШНИ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА КАДЕТЕ, ЈУНИОРЕ И МЛАЂЕ СЕНИОРЕ
 89. СОМБОРСКИ ПИОНИРИ ПРВИ НА ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У КОШАРЦИ
 90. АЛЕКСА И МАРКО УЗЕЛИ МЕДАЉЕ НА ПЛИВАЧКОМ МИТИНГУ У МАЂАРСКОЈ
 91. ОСАМ МЕДАЉА ЗА "СОМБОРАЦ" НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА КАДЕТЕ, ЈУНИОРЕ И МЛАЂЕ СЕНИОРЕ
 92. ЧЕЉУСКА ПОНОВО ДОТРЧАО ДО ПОСТОЉА!
 93. СОМАРАТОНЦИ ОДЛИЧНИ НА ПОЛУМАРАТОНУ У ЗРЕЊАНИНУ
 94. ПК "СОМБОР" - ОДЛИЧАН ВИКЕНД ЗА СТЕФАНА И АЛЕКСУ
 95. СОМБОР БИО ОДЛИЧАН ДОМАЋИН БАЛКАНСКОГ ПРВЕНСТВА У АМЕРИЧКОМ ФУДБАЛУ
 96. ПЕТ МЕДАЉА ЗА ПОДМЛАДАК ПК "СОМБОР" У БЕЧЕЈУ
 97. ПЕТ МЕДАЉА ЗА "ИПОН" У БАЈМОКУ
 98. БЕСПЛАТНА ШКОЛА ЗА ФУДБАЛСКЕ СУДИЈЕ
 99. ТРИ МЕДАЉЕ ЗА БУКАЛОВА У КИКИНДИ
 100. СОМБОРСКА УЛИЧНА ТРКА СЕДМИ ПУТ
 101. КАРАТИСТКИЊЕ "СОМБОРЦА" ОДЛИЧНЕ НА ПОСЛЕДЊОЈ ПРОВЕРИ ПРЕД СВЕТСКО ПРВЕНСТВО
 102. НИКОЛА ЈОКИЋ: УВЕК ЋУ ПАМТИТИ ПОВРАТАК У СОМБОР СА СРЕБРОМ
 103. ЧЛАНОВИ "СОМБОРЦА" ОСВАЈАЈУ МЕДАЉЕ И У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ
 104. "ФЕНИКСОВЦИ" МОГУ ДО МЕДАЉА И БЕЗ ТРЕНИНГА
 105. ЂУКА ЧЕЉУСКА ВЕТЕРАНСКИ ПРВАК БАЛКАНА У ПОЛУМАРАТОНУ!
 106. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У НЕМАЧКОЈ
 107. БЕСПЛАТНА ШКОЛА КОШАРКЕ У ОШ "ИВО ЛОЛА РИБАР"
 108. МАРАТОН ЗА "ГИНИСА" ПРОШАО КРОЗ СОМБОР
 109. "СОМАРАТОНЦИ" У ПУНОМ ТРКАЧКОМ ПОГОНУ
 110. МИЛАНА ЈАКШИЋ ТЕМПИРА ФОРМУ ЗА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО
 111. ПЕТ СОКОЛОВА ОСВОЈИЛО ПЕТ МЕДАЉА У САРАЈЕВУ
 112. НА ТРИАТЛОНУ У МАЂАРСКОЈ ПАО РЕКОРД СОМБОРА У ЖЕНСКОМ МАРАТОНУ
 113. ПК "СОМБОР" ИМА ПОДМЛАДАК КОЈИ ОБЕЋАВА
 114. ЗАВРШАВА СЕ ПРОЈЕКАТ "СПОРТСКО ЕДУКАТИВНО ЛЕТО"
 115. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ ПОНОВО ОБЕЛЕЖИО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ
 116. СОМБОР ВИЂЕН КАО СТРАТЕШКА ТАЧКА ЗА РАЗВОЈ ОДБОЈКАШКОГ СПОРТА
 117. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ПЕТИ УЛТРАМАРАТОН СОМБОР-БАЈА
 118. ТОКОМ АВГУСТА, БЕСПЛАТНА ШКОЛА ДЕЧИЈЕГ ФИТНЕСА
 119. ПЛИВАЧИ "ФЕНИКСА" НАСТУПИЛИ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ У БЕОГРАДУ
 120. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ НАЈБОЉИ У СВОЈОЈ КАТЕГОРИЈИ
 121. ПОСЛЕДЊЕГ ВИКЕНДА ЈУЛА У СОМБОРУ, ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ
 122. НИКОЛА ЈОКИЋ ПОСЕТИО "СПОРТИЋ" И ПОЗВАО СОМБОРЦЕ ДА УЧЕСТВУЈУ НА ТУРНИРУ У БАСКЕТУ
 123. ТРИ ПЕХАРА И ЧЕТРНАЕСТ МЕДАЉА ЗА "ФЕНИКСОВЦЕ" У ВРБАСУ
 124. НАЈБОЉИ АТЛЕТИЧАРИ „МАРАТОНА“ НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ
 125. КК "ДУШАН СТАНИЧКОВ" ИЗНЕДРИО ЈОШ ДВА МАЈСТОРА КАРАТЕА
 126. ПЛИВАЧИ "ФЕНИКСА" ОСВОЈИЛИ 14 МЕДАЉА НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 127. ЧЛАНОВИ АРК "СОМАРАТОН" НАСТУПИЛИ У ЗЕМЉИ И ИНОСТРАНСТВУ
 128. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ И МАРКО КОЛОВИЋ ЗАБЛИСТАЛИ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 129. ТОКОМ ЈУЛА У СОМБОРУ, БЕСПЛАТНА ШКОЛА ФУДБАЛА
 130. НОВИ РЕКОРД АЛЕКСЕ РАЂЕНОВИЋА!
 131. УКЉУЧЕНА СТРУЈА НА ОБЈЕКТУ БИВШЕ ПРВЕ УПРАВЕ У ГАКОВУ
 132. АЛЕКСАНДАР МАРКОВИЋ ВИЦЕШАМПИОН ДРЖАВЕ У УЛТРАМАРАТОНУ НА 12 САТИ
 133. БЕСПЛАТНА ШКОЛА РВАЊА ЗА ДЕЦУ
 134. ТАКМИЧАРИ "ИПОНА" УЧЕСТВОВАЛИ НА ТУРНИРУ У СТАНИШИЋУ
 135. ТРИДЕСЕТАК СОМАРАТОНАЦА УЧЕСТВОВАЛО НА ТРЦИ ПРИЈАТЕЉСТВА У КУЛИ
 136. ОД ЈУЛА "СПОРТИЋ НА БАЗЕНУ"
 137. ТРИ МЕДАЉЕ ЗА БОКСЕРЕ БК "СОМБОР" НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 138. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СОМБОРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ
 139. ОСАМ МЕДАЉА ЗА ПЛИВАЧЕ ПК "СОМБОР" У НОВОМ САДУ
 140. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА ВОЈВОДИНУ НА РЕГИОНАЛНОМ ПРВЕНСТВУ ЕВРОПЕ У СПОРТСКОМ КАРАТЕУ
 141. РАДНИЧКИ ИЗБОРИО ОПСТАНАК, ЖАК И ПОЛЕТ ИСПАЛИ
 142. ПЛИВАЧИ ПК "СОМБОР" УСПЕШНИ НА "ПРОЛЕЋНОМ КУПУ СУБОТИЦЕ"
 143. ОДЛИЧАН ВИКЕНД ЗА КАРАТИСТЕ "СОМБОРЦА" У БЕОЧИНУ
 144. РАДНИЧКИ СЛАВИО У ГРАДСКОМ ДЕРБИЈУ
 145. УПРИЛИЧЕН ПРИЈЕМ ЗА УЧЕСНИКЕ ШКОЛСКЕ ОЛИМПИЈАДЕ
 146. СОМБОРСКИ КАРАТИСТИ НАСТУПИЛИ НА ШКОЛСКОЈ ОЛИМПИЈАДИ
 147. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ ИСПЛИВАО НОВИ НАЦИОНАЛНИ РЕКОРД
 148. ОВОГОДИШЊИ СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН ОКУПИО ВИШЕ ОД 400 ТРКАЧА
 149. РВАЧИ "СОКОЛА" ОДБРАНИЛИ ЕКИПНУ ТИТУЛУ
 150. ЗОРИЦА КУЛИЋ ПОСТАВИЛА НОВИ СОМБОРСКИ РЕКОРД У МАРАТОНУ
 151. ДВА ЗЛАТА ЗА МИЛАНУ ЧОНИЋ НА ПЛИВАЧКОМ МИТИНГУ У БЕОГРАДУ
 152. ЧЕТИРИ КАДЕТСКА ПРВАКА ДРЖАВЕ ИЗ РЕДОВА "СОКОЛА"
 153. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У ДУБРОВНИКУ
 154. ТОКОМ МАЈА МЕСЕЦА, БЕСПЛАТНА ШКОЛА ФИТНЕСА
 155. СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН ОД ОВЕ ГОДИНЕ ИМА НОВУ ТРАСУ
 156. ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ "СОМБОРЦА" НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ ЗА ПОЛЕТАРЦЕ, ПИОНИРЕ И НАДЕ
 157. РАДНИЧКИ ОПЕТ ПОРАЖЕН, ЖАК УЗЕО БОД, СЛОГА ДЕКЛАСИРАЛА ТЕКСТИЛАЦ
 158. "СРБИЈА ОПЕН 2016." - ЈЕЛЕНИ ЛУКИЋ ПРВО МЕСТО У ФИТНЕСУ
 159. КОНКУРС ЗА ИЗБОР АМБАСАДОРА КОКА-КОЛА ПОКРЕТА ЗА РАДОСТ
 160. "СОМАРАТОНЦИ" НА БЕОГРАДСКОМ МАРАТОНУ
 161. ДЕВЕТ МЕДАЉА ЗА ПОДМЛАДАК "СОМБОРЦА" У ЧАЧКУ
 162. РАДНИЧКИ ПРЕУЗЕО ФЕЊЕР, ЧОНОПЉАНЦИМА КОМШИЈСКИ ДЕРБИ
 163. КАРАТИСТИ "ДУШАН СТАНИЧКОВА" ИЗБОРИЛИ ПЛАСМАН НА ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ
 164. НОВЕ МЕДАЉЕ ЗА КАРАТИСТЕ "СОМБОРЦА"
 165. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У БАЈИ И ВРШЦУ
 166. РАДНИЧКИ ИЗГУБИО ОД ФЕЊЕРАША, ЖАК И СЛОГА СИГУРНИ КОД КУЋЕ
 167. КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" ПОКАЗАЛИ КЛАСУ И НА "ЗЛАТНОМ ПОЈАСУ"
 168. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У ОСИЈЕКУ И НОВОМ САДУ
 169. ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА "СОМБОРАЦ" НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ
 170. ЗЛАТО ЗА ИВАНУ СТЕПАНОВИЋ У БЕОГРАДУ
 171. ЛАЗАР РИШАР ТРЧАО У ПАРИЗУ! У СУБОТУ НА ХИПОДРОМУ "ТРКА ЗА ЛАЗАРА"
 172. "СОМАРАТОНЦИ" ЗАПОЧЕЛИ СЕЗОНУ НА ПАЛИЋУ, ЛАЗА ТРЧАО У ПАРИЗУ!
 173. КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" ЗАБЛИСТАЛИ И У ПАЗОВИ
 174. КАРАТЕ: ЈЕЛЕНА И ВАЊА ВИЦЕШАМПИОНКЕ БАЛКАНА, ИВАНИ СТЕПАНОВИЋ БРОНЗА
 175. ЏУДИСТИ "ИПОНА" УЧЕСТВОВАЛИ НА МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ "ТУРИЈА 2016."
 176. РВАЊЕ: ДОМИНАЦИЈА "СОКОЛОВА" СЕ НАСТАВЉА
 177. БЕСПЛАТНА ШКОЛА ОДБОЈКЕ У СОМБОРУ И ЧОНОПЉИ
 178. ОБЕЛЕЖЕНА ШЕСТА ГОДИШЊИЦА АРК "СОМАРАТОН" СОМБОР
 179. МЕМОРИЈАЛ "ИГОР АНАЂЕЛКОВИЋ" ДЕВЕТНАЕСТИ ПУТ
 180. У АПРИЛУ БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА "ТРОФЕЈ СОМБОРА 2016"
 181. РВАЊЕ: "СОКОЛИМА" СЕ СМЕШИ ТИТУЛА
 182. БЕСПЛАТНА ШКОЛА РУКОМЕТА ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ И ДЕЧАКЕ ИЗ СОМБОРА
 183. "СОМБОРСКЕ" ПРОГЛАСИЛЕ НАЈБОЉЕ СПОРТИСТЕ - ЛАУРЕАТ МАРКО СИКИМА
 184. ПРОГЛАШЕНИ НАЈБОЉИ СПОРТИСТИ СОМБОРА ЗА 2015. ГОДИНУ - ГРАН ПРИ ЈЕЛЕНИ ЛЕКОВИЋ
 185. ПРЕДСРАГ ПЕРУНИЧИЋ ПОСЕТИО „ВОЛЕЈ СТАРС“
 186. КАРАТИСТКИЊА АНА ДУЧИЋ, ПРЕД ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА
 187. ФУДБАЛЕРИ "СЛОГЕ" ПОБЕДНИЦИ ПРВЕ ЗИМСКЕ ЛИГЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ
 188. ПРЕДЛОЖЕНЕ РАНГ ЛИСТЕ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПОТРЕБА У СПОРТУ
 189. НА ХУМАНИТАРНОМ ТУРНИРУ ЗА ЛАЗАРА РИШАРА, ПРИКУПЉЕНО 30.100 ДИНАРА
 190. КК "РАВАНГРАД" ПОЛАГАЊЕМ ОКОНЧАО УСПЕШНУ ГОДИНУ
 191. САРАДЊА СОМБОРСКИХ ОДБОЈКАШКИХ КЛУБОВА
 192. РВАЊЕ: СОМБОРЦИМА ИЗМАКЛЕ МЕДАЉЕ НА БАЛКАНСКОМ ШАМПИОНАТУ
 193. ПРИГРЕВИЦА -У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ТУРНИРЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ, БАСКЕТУ И ТЕНИСУ
 194. "СОМАРАТОНЦИ" ТРИЈУМФАЛНИ НА ПРВОМ УЛТРАМАРАТОНУ ОСИЈЕК - АПАТИН
 195. ОВОГОДИШЊИ "ТРОФЕЈ СОКОЛА" ОКУПИО РЕКОРДАН БРОЈ РВАЧА
 196. МЛАДИ ЏУДИСТИ "ИПОНА" НАСТУПИЛИ У БАЈМОКУ
 197. СПУШТЕНА ЗАВЕСА НА ЈЕСЕЊИ ДЕО СЕЗОНЕ У БАЧКОЈ ФУДБАЛСКОЈ ЛИГИ
 198. ЏУДО: БРОНЗА УНИ БОШЊАЧИЋ, НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 199. РАДНИЧКИ НИ СА ИГРАЧЕМ ВИШЕ, НЕ МОЖЕ ДО ПОЗИТИВНОГ РЕЗУЛТАТА!
 200. РВАЧИ РК "СОКО" ОСТВАРИЛИ НАЈВЕЋИ УСПЕХ У ИСТОРИЈИ КЛУБА
 201. ДВА СОМБОРСКА ВЕТЕРАНА НА IX САВСКOМ ПОЛУМАРАТОНУ
 202. УТАКМИЦА ЖАК-РАДНИЧКИ, СЛИКА ОЧАЈНОГ СТАЊА У СОМБОРСКОМ ФУДБАЛУ
 203. РАДНИЧКИ ПОБЕДИО, ЖАК И СЛОГА ПОРАЖЕНИ
 204. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У ЦРНОЈ ГОРИ И СЛОВЕНИЈИ
 205. ЖАК ПОРАЖЕН ОД ЛИДЕРА, РАДНИЧКИ УЗЕО БОД, ЧОНОПЉАНЦИ СЛАВИЛИ
 206. САВА МИЈОКОВИЋ ПОНОВО НАЈБОЉИ
 207. АРК "СОМАРАТОН" - ЧЕТИРИ ДЕБИТАНТА НА ОВОГОДИШЊЕМ ДУНАВСКОМ ПОЛУМАРАТОНУ
 208. РАДНИЧКИ РЕМИЗИРАО СА ЗАДРУГАРОМ, ЖАК И СЛОГА ПОРАЖЕНИ
 209. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У НОВОМ САДУ И БЕОГРАДУ! ТИЈАНА ОДОБАШИЋ ТРЕЋА У "ELITE 15 ЛИГИ"
 210. ЖАК ПОБЕДИО ЛИДЕРА ПРВЕНСТВА, СЛОГА ДЕКЛАСИРАЛА АПАТИНЦЕ, РАДНИЧКИ ОПЕТ ИЗГУБИ0
 211. У ТОКУ ОБНОВА АТЛЕТСКЕ СТАЗЕ НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ У СОМБОРУ
 212. ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА ДЕЧАКЕ "СОКОЛА" НА КУПУ СРБИЈЕ
 213. "СОМАРАТОНАЦ" БОШКО ЈЕРКОВИЋ ТРЧАО У НЕМАЧКОЈ
 214. ДАМЕ ТРЧАЛЕ ТРКУ ЗАДОВОЉСТВА
 215. РК "СОКО" СОМБОР - БЕСПЛАТНА ШКОЛА РВАЊА У СТАПАРУ
 216. БАРАК И БОЈИЋ ОСВОЈИЛИ "СЕЛЕНЧА ОПЕН"
 217. ДЕВЕТ МЕДАЉА ЗА РВАЧЕ "СОКОЛА" У СЕНТИ
 218. БК "СОМБОР" ОРГАНИЗУЈЕ БЕСПЛАТНУ ШКОЛУ БОКСА
 219. ПРИЈАВЕ ЗА ТУРНИР У НОЖНОМ ТЕНИСУ (КОЦКАМА) ПРИМАЈУ СЕ ЈОШ ДАНАС
 220. ДО КРАЈА ОКТОБРА, БЕСПЛАТНА ШКОЛА КОШАРКЕ ЗА СОМБОРСКЕ МАЛИШАНЕ
 221. У СУБОТУ ТРЕЋИ САЈАМ СПОРТА, КУЛТУРЕ И ОБРАЗОВАЊА "СО-СА2015"
 222. СОМБОРСКИ КЛУБОВИ ДРЖЕ ФЕЊЕР БАЧКЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ
 223. ТРИ ПОБЕДНИЧКА ПОСТОЉА ЗА "СОМАРАТОНЦЕ" У БАЧКОЈ ТОПОЛИ
 224. БЕСПЛАТНА ШКОЛА СКВОША У СОМБОРУ
 225. МЛАДИ СОМБОРЦИ ОСВОЈИЛИ ТРЕЋЕ МЕСТО У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ
 226. НА "ЧВОРКУ" ТРЕЋИ ПУТ ОДРЖАН СПОРТСКИ МИНИ ФЕСТ
 227. КЉАЈИЋЕВО - ЕКИПА "СТУДЕНТ", ПОБЕДНИК ТУРНИРА У БАСКЕТУ
 228. СОМБОР БИО ДОМАЋИН ОСОБАМА СА СМЕТЊАМА У РАЗОВЈУ - УЧЕСНИЦИМА ШТАФЕТНЕ ТРКЕ
 229. БРАЋА ВУКОВИЋ НАЈБОЉИ У "КОЦКАМА"
 230. ТРИДЕСЕТ ДУГОПРУГАША ИСТРЧАЛО УЛТРАМАРАТОН БАЈА-СОМБОР
 231. РАДНИЧКИ ДОЖИВЕО ДЕБАКЛ НА СТАРТУ ПЕВЕНСТВА! СРАМАН НАСТУП ЦРВЕНО-БЕЛИХ ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА
 232. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У УГЉЕВИКУ
 233. ЕКИПА "ВРБАС" ОСВОЈИЛА ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СОМБОРА У БАСКЕТУ
 234. УСКОРО ДОДАТНО ОПРЕМАЊЕ ФИТНЕС ПОЛИГОНА НА НОВОЈ СЕЛЕНЧИ
 235. ДВА "СОКОЛА" У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ, НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ ЗА КАДЕТЕ
 236. СУТРА НА СОМБОРСКОМ ШТРАНДУ ПОЧИЊЕ БЕСПЛАТНА ШКОЛА ОДБОЈКЕ
 237. ОБНОВЉЕНИ ОБЈЕКТИ СЦ „СОКО“ СОМБОР! БАЗЕН ДОБИО РЕФЛЕКТОРЕ, УРЕЂЕНИ СПОРТСКИ ТЕРЕНИ...
 238. ЂУКА ЧЕЉУСКА ТРЕЋИ НА МИНИМАРАТОНУ У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ
 239. ТАКМИЧАРИ ПК "ПОЛЕТ" ПЛИВАЛИ НА ЗОБНАТИЧКОМ ЈЕЗЕРУ
 240. ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО ГРАДА СОМБОРА У STREETBALL-u
 241. СОМБОРАЦ МИРКО ЕРДЕЉИ, ПОБЕДНИК VI НОЋНОГ МАРАТОНА!
 242. ОТКАЗАН СОМБОРСКИ ЛЕТЊИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ!
 243. "СОМАРАТОНЦИ" НАЈБРОЈНИЈА ЕКИПА НА ТРЦИ ПРИЈАТЕЉСТВА У КУЛИ
 244. ЗАЈЕДНИЧКИ ТРЕНИНГ ПОВОДОМ ОЛИМПИЈСКОГ ДАНА ТРЧАЊА
 245. РВАЊЕ: ФРАТРИЋУ ИЗМАКЛО ЗЛАТО НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ ЗА МЛАЂЕ ПИОНИРЕ
 246. ПРИЈАВЕ ЗА БРЕСТОВАЧКИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ ДО 18. ЈУНА
 247. РАДНИЧКИ СЕ РЕМИЈЕМ ОПРОСТИО ОД ВОЈВОЂАНСКЕ ЛИГЕ
 248. СОМБОРСКИ ШКОЛАРЦИ ЗАПАЖЕНИ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ У АТЛЕТИЦИ
 249. ПЕТ МЕДАЉА ЗА "РАВАНГРАД" НА КПУ ПОДУНАВСКИХ ЗЕМАЉА
 250. СПОРТСКИ САВЕЗ ГРАДА СОМБОРА ДОБИТНИК МАЈСКЕ НАГРАДЕ
 251. ТРИ ЈУНИОРСКЕ МЕДАЉЕ ЗА РВАЧЕ "СОКОЛА"
 252. РАДНИЧКИ ЗАБЕЛЕЖИО ОСАМНАЕСТИ ПОРАЗ У СЕЗОНИ
 253. МАЈСКА НАГРАДА СОМБОРСКОМ СПОРТСКОМ САВЕЗУ
 254. РВАЊЕ - ДЕДИЋ И КОЗБАШИЋ ПРВАЦИ ДРЖАВЕ
 255. ДАНИЕЛ ФАК, ПОБЕДНИК 36. СОМБОРСКОГ ПОЛУМАРАТОНА
 256. КАРАТЕ - ТАМАРА РАДИЧЕВ НАЈБОЉА У ДРЖАВИ
 257. ПРИЗНАЊЕ ЗА СПОРТСКИ САВЕЗ ГРАДА СОМБОРА
 258. РВАЊЕ: МЕДАЉЕ ЗА БРАЋУ У ДРЕСУ "СОКОЛА"
 259. РАДНИЧКИ ДЕКЛАСИРАН У НОВОЈ ПАЗОВИ
 260. СВЕ ЈЕ СПРЕМНО ЗА 36. СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН!
 261. КАРАТИСТИ "РАВАНГРАДА" НА ТАКМИЧЕЊУ У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
 262. ПРИГРЕВЧАНИ ОДНЕЛИ БОДОВЕ ИЗ СОМБОРА
 263. МИНИСТАР СПОРТА УДОВИЧИЋ: УВЕСТИ РЕД У СВЕ СФЕРЕ СПОРТА
 264. ФУТСАЛЕРИ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ НА ПРИПРЕМАМА ЗА "7. ФУТСАЛ КУП ЗА МИР"
 265. РАДНИЧКИ РЕМИЗИРАО СА ДИРЕКТНИМ КОНКУРЕНТОМ ЗА ОПСТАНАК У ЛИГИ
 266. РВАЊЕ: ПРВИ ПЕХАР МЕМОРИЈАЛА "ПЕТАР ЦУЦИЋ" ПРИПАО РАДНИЧКОМ
 267. "СОКОЛИМА" И ДРУГА ТИТУЛА - СТАРИЈИ ПИОНИРИ НАЈБОЉИ У ДРЖАВИ
 268. ПОБЕДА РАДНИЧКОГ ПРЕД ИЗУЗЕТНО ВАЖНО ГОСТОВАЊЕ
 269. "СОКОЛИ" СВЕ БРОЈНИЈИ У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ
 270. ЗЛАТО ЗА ИГОРА ЦВЕТИЋАНИНА У ХРВАТСКОЈ
 271. КАРАТИСТИ "РАВАНГРАДА" НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ - МАРКО ФИРАЊ НАЈБОЉИ У КАТАМА
 272. МАРИН ИЛИЋ ПОБЕДНИК ШАХОВСКОГ ТУРНИРА РЕКРЕАТИВАЦА
 273. ТРИ РВАЧА СОМБОРСКОГ "СОКОЛА" У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ
 274. РАДНИЧКИ ПОРАЖЕН У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ
 275. ШЕСТ МЕДАЉА ЗА ПЛИВАЧИЦЕ "ПОЛЕТА" НА МИТИНГУ У СУБОТИЦИ
 276. ПОЧИЊЕ ПИОНИРСКА ЛИГА "ИГРАЈ ФУДБАЛ, БУДИ СРЕЋАН"
 277. МЛАДИ ФУДБАЛЕРИ РАДНИЧКОГ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ
 278. СПОРТСКИ САВЕЗ ОРГАНИЗУЈЕ БЕСПЛАТАН ШАХОВСКИ ТУРНИР ЗА СВЕ СОМБОРЦЕ
 279. КАДЕТИ "СОКОЛА" ПРВАЦИ ДРЖАВЕ!
 280. СПОРТСКА САРАДЊА СОМБОРА И БАЈЕ НАСТАВИЋЕ СЕ И У 2015. ГОДИНИ
 281. ОДРЖАНО ОПШТИНСКО ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊЕ У СТРЕЉАШТВУ
 282. ФУДБАЛСКИ ТЕРЕН У БАЧКОМ МОНОШТОРУ ДОБИО НОВЕ ТРИБИНЕ
 283. "СОМБОР ОПЕН 2015" - ТАКМИЧЕЊЕ У СПОРТСКОМ АЕРОБИКУ, ФИТНСУ И ФИТНЕС-АЕРОБИКУ ТИМОВА
 284. КК "РАВАНГРАД" ОСТВАРИО ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ РЕЗУЛТАТА У ИСТОРИЈИ КЛУБА
 285. МАРКО ЦИМЕША ПРВАК ДРЖАВЕ У БОВЛИНГУ, МИЛКА ДУКИЋ-МИЉЕШИЋ ТРЕЋА
 286. ДЕБАКЛ РАДНИЧКОГ НА СТАРТУ ПРОЛЕЋНОГ ДЕЛА СЕЗОНЕ

Ко је на мрежи: 93 гостију и нема пријављених чланова