Спорт

ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА СТЕФАНА КОВАЧЕВИЋА У СУБОТИЦИ

У Суботици је претходног викенда одржан Међународни Пливачки Митинг "Суботичких 200 и више" на којем је ове године учествовало више од 100 такмичара из девет пливачких клубова из Мађарске и Србије.Такмичар Пливачког Клуба "Сомбор", Стефан Ковачевић је у дисциплинама 200 метара леђно и 200 метара прсно освојио треће место.

ТАКМИЧАРИ "СОМБОРЦА" ЗАБЛИСТАЛИ НА КУПУ ВОЈВОДИНЕ ЗА КАДЕТЕ, ЈУНИОРЕ, МЛАЂЕ СЕНИОРЕ И СЕНИОРЕ

На купу Војводине за кадете, јуниоре, млађе сениоре и сениоре одржаном у Новом Бечеју, такмичари карате клуба "Сомборац" остварили су још један одличан успех. Освојено је шест медаља у ката надметањима и то: две златне, три сребрне и једна бронзана. Шампионске титуле освојили су сениорски ката тим у саставу: Јелена Лековић, Вања и Тијана Савески , као и Дејан Кемер у категорији млађих сениора. Сребрну медаљу освојили су: Јелена Лековић у категорији сениорки, Ања Воркапић у категорији јуниорки и Алекса Човић у категорији јуниора, а бронзану Ана Дучић у категорији млађих сениорки. Иако је остао без медаље, добар наступ имао је и дебитант у кадетској категорији Душан Савић. Сви освајачи медаља стекли су право наступа на Купу Србије који ће се одржати почетком јуна.

САВА МИЈОКОВИЋ ОСВОЈИО ЗЛАТО НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ

У Суботици је одржано сениорско првенство Војводине у рвању грчко-римским стилом. Од шесторице такмичара РК "Соко" Сомбор, четворица су освојила медаље. Највише је показао Сава Мијоковић, који је у категорији до 72 килограма убедљиво освојио прво место, а у истој категорији Богдан Бељански био је трећи. Сребрне медаље освојили су Петар Павлуковић и Вељко Петраковић. Милан Релић и Милан Тодоровић били су пети. Најуспешнија екипа је Спартак са 182 бода, други је Нови Сад са 135, а трећи "Соко" са 100 бодова.

СОМАРАТОНЦИ ОДЛИЧНИ У БЕЧЕЈУ!

У Бечеју је јуче одржано друго издање трке "Трчимо за Тису" у којој је учествовало две стотине тркача, који су се такмичили у главној трци на 10 километара. Улицама Бечеја трчали су и чланови Атлетско рекреативног клуба "Сомаратон" Сомбор и остварили одличне резултате, а овог пута даме су биле успешније. На победничком постољу у женској конкукренцији од три најуспешније, две су биле чланице "Сомаратона". Тијана Кабић која је била друга, одмах иза победнице Норе Тркље, чланице АК "Црвена Звезда" из Београда, а свој деби на уличним тркама имала је Мирјана Дошен која је заузела треће место у женској конкуренцији. Друго место у својим старосним категоријама заузеле су Аријана Анишић и Тијана Одобашић. У мушкој конкуренцији Лазар Ришар је истрчао прво место у својој кетегорији, а Арпад Шаркези треће. Трку је истрчала и Кристина Циркл као и Милан Ковачић, који је са новим личним рекордом био најбржи сомаратонац на Бечејској трци, али је због јаке конкукренције у својој категорији остао без постоља.

ПЕХАР И ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА МИЛОША МЕРКЛА У БАЈИ

У суботу, 7.априла 2018. године у Баји је одржан традиционални међународни пливачки митинг "Емел куп", а Пливачки клуб "Феникс" из Сомбора су представљали Милош Меркл и Алекса Мандић. Милош је пливао четири трке и у свакој је био на победничком постољу. Златне медаље освојио је у тркама 100 метара мешовито и 50 метара делфин, сребро на 100 метара краул и бронзу на 100 метара прсно. Милош Меркл је након сабирања бодова освојио и пехар намењен најбољем такмичару у његовој категориији. Његов клупски друг Алекса је у све својим тркама у којима је наступио, отпливао личне рекорде.

СОМАРАТОНЦИ ПРОТЕКЛОГ ВИКЕНДА НАСТУПИЛИ НА ЧЕТИРИ ТРКЕ

Богат тркачки викенд "Сомаратонци" су започели у суботу на 14. Осијечком полумаратону, који је и ове године окупио безмало хиљаду учесника и још једном потврдио квалитет трке у Осијеку. Двадесетак чланова Атлетско рекреативног клуба "Сомаратон" из Сомбора трчало је полумаратонску трку на 21 километар, односно трку на 5 километара. Најуспешнији сомаратонци били су искусни Арпад Шаркези који је освојио прво место у својој старосној категорији, а Тијани Кабић је припало треће место. Полумаратонску дистанцу су истрчали и Дамир Марковић, Лазар Ришар, Милан Ковачић, Илија Звеканов, Ђорђе Вучковић, Зоран Николић, Тамара Рњак, Маја Бодрожић, Биљана Везмар, Тијана Одобашић, Бошко Јерковић, Слободан Драгић, Атила Сич, Даниел Шокац, Милош Стамболија и Љерка Вукмировић, која је први пут трчала полумаратон. Трку на пет километара трчала је Весна Богишић Вицко која је заузела пето место у генералном пласману и прво место у својој старосној категорији, у конкурецији 200 учесника који су завршили ову трку. Ову деоницу су успешно истрчале и Маријана Вуковић, као и Наташа и Леа Сич. Истог дана одржан је полумаратон у Ковачици на којем су наступили и успешно истрчали 21 километар сомаратонци Роберт Лалић, Ђорђе Муњас и Сузана Филиповић, док је Мирослав Видојевић био финишер полумаратона у Баји. У Истри је одржана веома захтевна трејл трка "100 миља Истре" на којој је АРК "Сомаратон" такође имао своју представницу и то Марину Брбаклић Тепавац, која је успешно истрчала своју прву трејл - планинску трку у дужини од 41 километра.

ВИШЕ ОД 600 КАРАТИСТА МЛАЂИХ КАТЕГОРИЈА НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ДЕМОНСТРИРАЛО ВРЕДНОСТИ КАРАТЕА

У суботу, 31. марта и недељу, 1. априла, Сомбор је био домаћин првенства Србије у каратеу за полетарце, пионире и наде у катама и за пионире и наде у борбама. У Сомбору је обележен и јубилеј –  50 година каратеа у Војводини.

Опширније...

СРЕБРО ЗА АЛЕКСУ ДУДУКОВИЋА У НОВОМ САДУ

У суботу, 31. марта 2018. године Нови Сад је био домаћин традиционалног пливачког "Ускршњег митинга" , који је организовао Пливачки клуб "Војводина". Такмичење је окупило 342 пливача из 23 клуба, из Мађарске, Словеније и Србије. Једини представник Пливачког клуба "Феникс" Сомбор, Алекса Дудуковић је пливао три трке и освојио себрну медаљу у трци на 100 метара леђно.

МЛАЂИ СЕНИОРИ "СОКОЛА" - ЕКИПНИ ПРВАЦИ ДРЖАВЕ

Међународни турнир у рвању грчко-римским стилом одржан је претходног викенда у Београду, а такмичење је уједно је било и екипно првенство државе за млађе сениоре. На турниру је учествовало тринаест српских клубова, а Рвалчки клуб "Соко" Сомбор је са укупно пет освојених медаља убедљиво освојио прво место. Од оснивања клуба 2007. године, ово је тринаеста екипна титула државног првака за овај Сомборски клуб.

ЏУДИСТИ "ИПОНА" НАСТУПИЛИ НА ДРЖАВНОМ ШКОЛСКОМ ПРВЕНСВУ - СТЕФАН ДЕСПОТ УЗЕО БРОНЗУ

Чланови Џудо клуба "Ипон" из Сомбора учествовали су на Државном школском првенству у џудоу, које је одржано 21. марта 2018. године у Кикинди. Члан овог клуба, Стефан Деспот је као представник ОШ "Братство јединство" из Сомбора у категорији +55 кг освојио треће место. Његови клупски другови Сара Миланко која је представљала ОШ "Никола Вукићевић" и Немања Шуша из ОШ "Доситеј Обрадовић" су изгубили мечеве у борби за медаљу. Екипу је на овом такмичењу предводио тренер Џудо клуба "Ипон", Антун Блашковић, који је изјавио да је веома задовољан успехом својих спортиста.

ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА КАРАТИСТКИЊЕ "СОМБОРЦА" НА БАЛКАНСКОМ ПРВЕНСТВУ ЗА СЕНИОРЕ

На Балканском шампионату у спортском каратеу за сениоре које је одржано у Истанбулу, такмичарке карате клуба "Сомборац" су освојиле једну сребрну и једну бронзану медаљу. Балканску вицешампионску титулу у појединачној конкуренцији освојила је Јелена Лековић, која је остварила четири убедљиве победе у конкуренцији 24 најбоље сениорке Балкана. Ово је, до сада, Јеленин најзначајнији резултат у појединачној конкуренцији сениорки. У екипном делу извођења ката, ката тим у саставу: Јелена Лековић, Вања и Тијана Савески заузео је треће место. Била је ово провера тренутне форме репрезентативног ката тима, у склопу припрема за Европско првенство које ће бити одржано од 10. до 13. маја у Новом Саду. На овом 20. по реду Балканском првенству за сениоре наступило је 11 репрезентација са 340 такмичара. Такмичење је трајало два дана 24. и  25.марта, а одвијало се по правилима Светске карате федерације. У свеукупном пласману по броју медаља, Србија је заузела друго место са две златне, четири сребрне и једанаест бронзаних медаља. Репрезентација Србије у катама, коју води селектор Петар Косановић освојила је чак седам медаља и то: две сребрне и пет бронзаних и на тај начин заузела прво место по броју освојених медаља у катама.

ОДРЖАН ТРЕЋИ МЕЂУНАРОДНИ ПРЕКОГРАНИЧНИ УЛТРАМАРАТОН ОСИЈЕК-АПАТИН

Успешно је завршен 3. Међународни прекогранични ултрамаратон Осијек-Апатин, који је одржан у недељу, 25.03.2018. године, са стартом у Осијеку и циљем у Бањи Јунаковић. Ултрамаратонци, њих око 140 је превалило стазу од 50 километара у индивидуалној конкуренцији, штафетама са две измене и са три измене, претрчавши од Осијека, Сарваша, Бијелог Брда, Ердута, преко граничног прелаза Богојево, Сонте, Свилојева до циља у Бањи Јунаковић. У мушкој појединачној конкуренцији славио је Вељко Поповић из АК Хајдук маратон тим Кула са резултатом 3 сата 46 минута и 02 секунде, испред сребрног Едварда Халаса из Палиго Палуса 3 сата 49 минута и 43 секунде, трећепласираног Изидора Вуковића из Загреба 3 сата 54 минута и 02 секунде, четвртопласираног Марковић Дамира из АРК "Сомаратон" Сомбор 3 сата 59 минута и 40 секунди и петопласираног Доминик Демана из Трона Палић 4 сата 3 минута и 36 секунди. У појединачној конкуренцији код девојака убедљиво је славила Биљана Бурсаћ из Црвене Звезде Београд, која је стазу од 50 километара претрчала за 4 сата 16 минута и 47 секунди, друго место заузела је Марија Нешић из Палиго Палуса 5 сати 20 минута и 02 секунде, трећепласирана је била Одобашић Тијана из АРК "Сомаратон" са 5 сати 28 минута и 42 секунде, пето место освојила Митић Драгица из Београда са 5 сати 48 минута и 59 секунди, док је пето меасто заузела Љиљана Тасић из Панчева. У конкуренцији штафета са две измене (30 км прва и 20 километара друга измена) славила је екипа из Бачког Јарка (Зоран Марковић, Симо Ђурић) са резултатом 3 сата 46 минута, испред екипе из Ђакова (Гордан Јуиловић, Драган Балићевић) и трећепласиране екипе из Осијека (Јерић Горан, Ластрић Марко) 3 сата 58 минута и 05 секунди. У конкуренцији штафета са три измене (12,5 км прва, 17,5 км друга и 20 киломатара трећа) водила се узбудљива борба за прва три места, где су остварени бољи резултати од прошлогодишњих), прво место на крају однела је екипа из Сенте (Бакош Онд, Нађ Гелерт Бела и Шурјан Густав) која је славила са резултатом 3 сата 10 минута и 56 секунди, испред екипе из Кањиже (Даниел Бечкеи, Хајаш Тибор, Хајаш Јожеф) 3 сата 19 минута и 13 секунди и екипе домаћина АК Апатин која је била у вођству након две прве измене (Горан Чегар, Мирослав Пешић и Милан Ковачић) 3 сата 27 минута и 55 секунди. Циљ ултрамаратона је била промоција спорта, толеранције и добрих комшијских односа  и он је у потпуности испуњен на опште задовољство свих учесника у догађају. Након уласка у циљ дружење свих учесника ултрамаратона настављено је у ресторану Бање Јунаковић где је уприличено весеље уз тамбураше. Суорганизатори овог изузетно квалитетеног и изузетно значајног пројекта који полако прераста у традицију су Атлетски клуб Апатин који заступа Горан Чегар и Удруга Здраво трчање из Осијека који представља Елвир Ракиповић. Велику подршку у реализацији ове лепе спортске манифестације пружили су Општина Апатин, Осијечко-Барањска Жупанија, Спортски савез Општине Апатин, Црвени крст Апатина и Осијека, Месне заједнице Сонта и Свилојево, Бања Јунаковић Aпатин, Инфо Тим Гармин, Каанан из Доњег Михољца. (Г. Чегар)

"СОМАРАТОНЦИ" И ТРЕЋУ НЕДЕЉУ ЗАРЕДОМ НА ПОБЕДНИЧКИМ ПОСТОЉИМА

У недељу 25. марата је одржан трећи по реду ултрамаратон Осијек-Апатин у дужини од 50 километара, који су и овај пут веома успешно организовали Атлетски клуб "Апатин" и Удруга здраво трчање Осијек. Треће издање ултрамаратона окупило је више од сто учесника који су раздаљину између ова два града трчали појединачно или у штафетама од два или три члана. Чланови Атлетско рекреативног клуба "Сомаратон" из Сомбора су били једна од најбројнијих екипа, а настављен је и низ од три недеље за редом како се чланови клуба из Сомбора налазе на победничким постољима. Најбржи сомаратонац овог пута био је Дамир Марковић који је 50 километара претрчао са 3 сата и 59 минута и заузео четврто место у генералном пласману, само недељу дана после истрчаног веома захтевног маратона у Републици Мађарској. Код дама одличан резултат остварила је Тијана Одобашић која је у женској конкуренцији заузела треће место, истрчавши 50 километара за 5 сати и 28 минута. Дистанцу између Осијека и Апатина претчали су и Лазар Ришар, Фридрих Балинт, Милош Стамболија и Андреј Кататић. Штафетно ултрамаратон су претчали Арпад Шаркези, Бошко Јерковић, Наташа Сич, Атила Сич, Слободан Драгић, Даниел Шокац, Ђорђе Муњас, Зоран Николић, Маја Бодрожић, Марина Брбаклић Тепавац, Биљана Везмар, Тамара Рњак, Милош Петровић као и Милан Ковачић, који је као члан штафете АК "Апатин" заузео треће место. Истог дана у Новом Саду је одржан 25. Новосадски полумаратон, а "Сомаратон" је и на овој трци имао своје представнике. Полумаратонску дистанцу од 21 километар истрчали су Александар Крнета, Ђорђе Вучковић, Милош Кесић, Мирослав Видојевић и Милица Стојшић, а Весна Богишић Вицко је завршила трку на 10 километара.

СОМБОРСКИ "СОКО" ИМА ЈЕДНОГ КАДЕТСКОГ ПРВАКА И ДВА ВИЦЕПРВАКА ДРЖАВЕ

Кадетско првенство државе у рвању одржано је у Шапцу. Од осморице рвача Рвачког клуба "Соко" Сомбор, петорица су освојила медаље. Након што је  пре две недеље освојио титулу првака Војводине, тешкаш Вељко Петраковић је постао и државни првак. Дејан Фратрић и Јован Глушац били су другопласирани у својим категоријама, а бронзане медаље освојили су Радован Радуловић и Никола Карапанџа. На такмичењу су учествовали су рвачи из 21 клуба. Најуспешнија екипа је Потисје из Кањиже, други је београдски Партизан, а трећи "Соко".

БЕСПЛАТНА ШКОЛА ЗА ФУДБАЛСКЕ СУДИЈЕ

Стручна организација судија Градског фудбалског савеза Сомбор организује бесплатну школу за фудбалске судије. Школа почиње са радом 10.04.2018. године у 17 часова. Сви заинтересовани узраста од 16 до 26 година могу да се пријаве на телефон: 063/8713096, Живко Бакић, фудбалски инструктор или 061/2238616 Горан Лековић. Школа се организује уз подршку Градског фудбалског савеза Сомбор и Спортског савеза града Сомбора.

ТИЈАНА КАБИЋ ПОБЕДИЛА НА МАРАТОНУ У МАЂАРСКОЈ

У недељу, 18. марата 2018. године одржан је трећи ''Киш Дуна маратон'' у мађарском месту Рацкеве, које се налази 40 километара јужно од Будимпеште. Невреме праћено снегом које је захватило овај део Мађарске у многоме је отежало услове за трчање, јер је траса била прекривена снегом и блатом са температуром испод нуле. Тешки временски услови нису спречили да се одрже планиране трке на којима су учешће узели и чланови Атлетско рекреативног клуба ''Сомаратон'' Сомбор. Након прошлонедеље победе на Новосадском кросу, Тијана Кабић је освојила ново прво место и то у најтежој дисциплини – маратону. Тијани је било потребно 3 сата и 27 минута, по веома захтевном терену, за победу у женској конкукренцији. Четрдесет два километра истрчао је и Дамир Марковић који је са 3 сата и 22 минута заузео шесто место у генералном пласману, од 90 маратонаца који су успели да заврше трку. Полумаратонску дистанцу од 21 километар истрчали су Илија Звеканов заузевши солидно 25 место од 150 финишера, као и Тамара Рњак као четврти члан сомаратонске експедиције. Такође у недељу, али у Крушевцу одржан је 3. Крушевачки полумаратон који је био и првенство Републике Србије у полумаратону. Учесник државног првенства био је и наш суграђанин Милан Ковачић, који је успешно истрчао 21 километар.

ТРИ ЧЛАНА ЏУДО КЛУБА "ИПОН" СЕ ПЛАСИРАЛО НА ДРЖАВНО ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊЕ

Седам чланова Џудо клуба "Ипон" из Сомбора учествовало је на Регионалном – Војвођанском школском појединачном такмичењу за ученике основних и средњих школа у Степановићеву. Такмичење је окупило више од 700 ученика основних и средњих школа, који су кроз квалификације изборили право учешћа на Државно школско првенство. У такмичарској категорији основних школа 3. и 4. разред, Немања Шуша (ОШ "Доситеј Обрадовић" Сомбор) освојио је друго место, док је Стефан Деспот (ОШ "Братство јединство" Сомбор) у категорији 1. и 2. разред освојио треће место. У такмичарској категорији девојчица 1. и 2. разред, Сара Миланко (ОШ "Никола Вукићевић" Сомбор) заузела је трће место. Сви такмичари су показали изузетно знање и вештину, а овим оствареним резултатима су се квалификовали на Школско државно првенство које ће бити одржано 21. марта 2018. године у Кикинди. Екипу је предводио тренер Антун Блашковић.

ПЕТ МЕДАЉА ЗА ТАКМИЧАРЕ ПК "СОМБОР" НА МИТИНГУ "КУП БРАТСКИХ ГРАДОВА"

У Сомбору је 10.03.2018. одржан Међународни Пливачки Митинг "Куп братских Градова", на којем је учествовало 139 такмичара из 9 пливачких клубова из Мађарске, Хрватске и Србије. Такмичар Пливачког клуба "Сомбор" Стефан Ковачевић био је други у дисциплинама 100 метара леђно и 100 метара прсно и трећи у дисциплини 100 метара мешовито. Стефан Секулић био је трећи у дисциплини 100 метара прсно, а сребрну медаљеу је освојио и Страхиња Секулић у дисциплини 50 метара делфин.

КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" НАСТУПИЛИ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ И НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ

На најпрестижнијем националном такмичењу у каратеу, Првенству Србије за сениоре, Карате клуб "Сомборац" је освојио једна сребрну и једну бронзану медаљу. Вицешампионску титулу за 2018. годину и сребрну медаљу у екипној конкуренцији освојио је женски ката тим у саставу Тијана и Вања Савески и Јелена Лековић. У појединачној конкуренцији извођења ката, бронзаном медаљом окитила се Јелена Лековић. Првенство је одржано у Чачку, у организацији Карате федерације Србије, а одвијало се по правилима WKF. Остварени резултати и приказан ниво форме такмичара "Сомборца" веома охрабрују пред предстојеће Балканско првенство које се одржава 24. и 25. марта у Истанбулу, као и Европско првенство које се одржава од 10. до 13. маја у Новом Саду. У недељу, 11. марта, у организацији Карате Савеза Војводине и карате клуба "Железничар" из Инђије одржано је првенство Војводине у спортском каратеу, које је окупило око 500 младих каратиста узраста до 14 година. Такмичари карате клуба "Сомборац" освојили су 12 медаља: шест златних, три сребрне и три бронзане. Шампиони Војводине за 2018. годину у својим категоријама у дисциплини кате појединачно постали су: Кристина Коловић, Јована Миличевић, Јован Блануша, Лука Даић као и Кристина Косановић, која се окитила са две златне медаље. Сребрну медаљу у појединачној конкуренцији освојили су: Ема Видеркер, Лана Кризманић и Ђорђе Христов. Бронзане медаље освојили су: Михајло Башић, Никола Чавић и Ана Ђуран. Сви такмичари пласирали су се на Првенство Србије које ће бити одржано 31. марта 2018. године у Сомбору.

РК "СОКО" ОДЛИЧАН НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ

На  Првенству Војводине за млађе пионире (до 13 година) и кадете, одржаном у Кањижи, Рвачи "Сокола" освојили су укупно 11 медаља. Код млађих пионира, Марко Фратрић и Симо Јовишић су освојили сребрна, а Срећко Малбаша, Лазар Дедић и Стефан Грба бронзана одличја. Четврта места Јована Стајина, Вукашинина Јерковића и Страхиње Икића и пето Милоша Вучковића допринела су да "Соко" у екипном пласману буде други, иза Пролетера. Наступили још Никола Обрадовић, Сергеј Гњидић и Лука Пераћ. Кадет Вељко Петраковић постао је првак Војводине у категорији до 110 кг. Три сребрне медаље освојили су Никола Кардош, Никола Карапанџа, Јован Глушац, а две бронзане Радован Радуловић и Горан Милић. Немања Здравковић био је пети. И у овој конкуренцији "Соко" је други, иза Спартака.

ТИЈАНА КАБИЋ СЕЗОНУ ЗАПОЧЕЛА ПОБЕДОМ!

У недељу, 11. марта 2018 године у Каменичком парку у Новом Саду одржано је пето издање „Новосадског кроса за дечији осмех“, које је по веома лепом времену привукао више стотина такмичара. Трку су још једном успешно организовали атлетичар Горан Венлендер, ОАК Нови Сад и АК Војводина. Трчало се у две дисцплине и то: на четири и на десет километара. Победница трке на четири километра у женској конкуренцији је чланица Атлетско рекреативног клуба "Сомаратон" из Сомбора, Тијана Кабић којој је за победу и одличан старт нове сезоне био довољан резултат од 17 минута и 7 секунди. Веома добар резултат остварио је и Милан Ковачић, који је четири километра по крос стази истрчао за 17 минута и 5 секунди и заузео седмо место у генералном пласману. Трасу од десет километара успешно су истрчали чланови "Сомаратона" Дејана Буторац, Даниел Шокац и Љубиша Гудељ.

ЧЛАНОВИ С.А.Ф.К. "CATS" ЗЛАТНИ У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ

У Сремској Митровици је 03. марта 2018. године одржан "Sirmium Dance Fest" на којем је наступило 1000 играча из Србије, Босне и Херцеговине, Републике Српске и Хрватске. Међу такмичарима из 36 клубова, нашло се и шест чланова Спортског аеробик фитнес клуба "Cats" Сомбор, и то пет девојака и један момак. У јакој конкуренцији Сомборци су успели да прикажу изузетан квалитет и победе много веће клубове, а у свим узрасним категоријама такмичари С.А.Ф.К. "Cats" су остварили одличне резултате. "Мачке" су са овог такмичења у Сомбор донели чак шест златних медаља. У конкуренцији која не познаје мушку и женску каатегорију, Алекса Паштровић (пионир) освојио је злато, док је Снежана Думановић била шеста. Јуниорка, Софија Пробојчевић је такође освојила златну медаљу, а прво место је припало и Јелени Лукић у сениорској категорији. У конкуренцији дуо-трио, сениорке С.А.Ф.К. "Cats" Јелена Лукић, Ивана Гребић и Лана Стојшић одушевиле су својим извођењем, техником, грациозношћу и синхронизацијом и одличним наступом су освојиле златну медаљу. Тренер, проф. Марија Лукић, поносна је на своје такмичаре, који су на самом старту 2018. године направили овако велик успех. Она напомиње да ће за две недеље у нашем граду бити одржан VIII "Сомбор опен". Ово такмичење организују С.А.Ф.К. "Cats" и Спортски савез града Сомбора, а очекује се долазак играча из Србије и региона.

РК "СОКО" СОМБОР: МИЈОКОВИЋ И ОЛУЈИЋ НАЈУСПЕШНИЈИ У СУБОТИЦИ

Прво коло сениорског купа Србије одржано је у Суботици. Рвачки клуб „Соко“ је наступио  са четворицом такмичара јуниорког узраста и постигао одличан успех. Освојене су две сребрне медаље и једно четврто место што је „соколима“ у екипном пласману обезбедило шесту позицију. Најуспешнији су били млади Александар Олујић и Сава Мијоковић који су освојили сребрне медаље у категорији до 63 кг односно 72 кг. Након што су забележили по три вредне победе, у финалу су поражени од репрезентативаца Нађ Тамаша и Александра Максимовића. Петар Павлуковић је наступио до 60 кг и освојио је четврту позицију док је Милан Тодоровић до 97 кг елиминисан и остао је без пласмана. (Д.К.)

"ФЕНИКСОВЦИ" НАСТУПИЛИ НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ У ПЛИВАЊУ

У недељу, 25. фебруара 2018. године одржано је Отворено првенство Војводине у пливању за кадете, јуниоре и апсолутно. Такмичење је окупило 420 пливача из 32 клуба, а поред војвођанских, на митингу су учествовали и клубови из Бања Луке, Београда и Ниша. Сомборски Плиачки клуб "Феникс" је на такмичење повео девет пливача, а најуспешнији је био Немања Букалов са освојеним сребром на 1500 метара краул, и бронзом на 200 метара краул у млађе јуниорској категорији, и бронзом на 1500 метара краул у апсолутној категорији. У конкуренцији девојака, Валентина Катачић је освојила сребрну медаљу на 100 метара мешовито и бронзу на 200 метара леђно у старијој јуниорској категорији. Одлична времена и пласмане међу осам најбољих остварили су Миљан Меркл и Алекса Дудуковић. Повређене, Соња Богишић, Патрициа Репман као и Ирина Зелић, Барбара Репман и млади Милош Меркл дали су свој максимум и достојно представили свој клуб.

НАЈМЛАЂИ КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" ИЗБОРИЛИ ПЛАСМАН НА ПРВЕНСТВО ВОЈВОДИНЕ

На Првенству зоне Бачка у каратеу за млађе узрасне категорије полетарце, пионире и наде, одржаном 25. фебруара у Старој Пазови, такмичари Карате клуба "Сомборац" су имали 16 наступа у појединачној конкуренцији, а освојили су укупно 14 медаља, и то осам златних, једну сребрну  и пет бронзаних.Ово је био квалификациони турнир за Првенство Војводине, које се одржава 11. марта у Инђији, а такмичење се одвијало у свим карате дисциплинама, појединачно и екипно, по правилима Карате Федерације Србије. Златне медаље у дисциплини кате појединачно освојили су: Јована Миличевић, Кристина Коловић, Лана Кризманић, Ђорђе Христов, Михајло Башић, Кристина Косановић (Б класа), Кристина Косановић (Апсолутна класа) и Ема Видеркер. Сребрну медаљу освојио је Јован Блануша, а бронзане: Никола Чавић, Урош Боца, Борис Сењавин, Лука Даић и Душан Радошевић. Сви освајачи медаља стекли су право наступа на Првенству Војводине.

ПЕТ МЕДАЉА ЗА РВАЧЕ СОКОЛА У ЗРЕЊАНИНУ

У Зрењанину је одржано прво коло купа Србије за старије пионире. Рвачки клуб „Соко“ је наставио низ успешних наступа свих узрасних категорија у овој сезони и освојио 5 медаља: Дејан Фратрић златну, Марко Фратрић и Никола Новковић сребрне, а Симо Јовишић и Никола Карапанџа бронзане. У конкуренцији 22 екипе, Соко је други. (Д.К.)

KOМИСИЈА ОДЛУЧИЛА О РАСПОДЕЛИ СРЕДСТАВА У ОБЛАСТИ СПОРТА

Комисија за расподелу средстава у области спорта у 2018. години утврдила је предлоге за суфинансирање  накнада  за стручно педагошки рад тренера у спортским клубовима, предлог листе за доделу стипендија  најперспективнијим младим спортистима, утврдила предлог листе за доделу средстава за програме клубова и предложила манифестације које ће се суфинансирати из буџета града Сомбора. Учесници јавног позива имају право да поднесу приговор на предложену расподелу. Рок за подношење приговора је петак,  23. фебруар  2018. године. Приговор се упућује Комисији за расподелу средстава у области спорта путем  Одељења за друштвене делатности, а подноси се у писаној форми  на Писарници Градске управе града Сомбора (Градски услужни центар, шалтери 11 и 12), Трг цара Уроша 1, Сомбор. Записник Комисије о предлогу расподеле средстава доступан је овде.

РВАЊЕ: СТАСАВАЈУ НОВИ „СОКОЛОВИ“

Рвачки клуб „Соко“ Сомбор је у суботу показао да има одличне млађе пионире и да је и у том узрасту у самом врху српског рвања. Наиме, у Београду је одржан први куп Србије за овај узраст и млађани „соколови“ су освојили 6 медаља: једну златну, две сребрне и три бронзане. Најуспешнији је био Лазар Дедић  који је до 33 кг освојио златну медаљу. Иако млађи од својих противника рвао је врло зрело и убедљиво је био први.  Сребрне медаље су освојили Јован Стајин у истој категорији а који је поражен само од клупског друга Дедића, и Марко Фратрић до 36 кг, а бронзане Симо Јовишић до 39 кг, Срећко Малбаша до 30 кг и одлични „новајлија“ у екипи Страхиња Икић до 70 кг. Без пласмана су остали Стефан Грба, Никола Обрадовић и Вукашин Јерковић јер су елиминисани у првом колу. У екипном пласману „Соко“ дели другу позицију са зрењанинским Пролетером иза екипе Сенте од укупно 22 екипе колико их је наступило на такмичењу. (Д.К.)

КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" ЗАБЛИСТАЛИ И У ПАЗОВИ

Карате клуб "Сомборац" имао је протеклог викенда веома успешан наступ у Старој Пазови. На Првенству Војводине у спортском карате за сениоре, такмичари тренера Петра Косановића освојили су једну златну, једну сребрну и три бронзане медаље. Шампионску титулу у екипној конкуренцији освојио је женски ката тим "Сомборца" у саставу Тијана Савески, Јелена Лековић и Вања Савески. Сребрну медаљу у појединачној конкуренцији освојила је Алекс Цвердељ, а бронзане Вања Савески, Јелена Лековић и Дејан Кемер. Са освојених 5 медаља, карате клуб "Сомборац" је био убедљиво најуспешнији клуб у извођењу ката овог војвођанског првенства. Сви такмичари пласирали су се на Првенство Србије за сениоре које ће бити одржано 10. марта. На карате турниру "Трофеј Старе Пазове", најмлађа такмичарска група карате клуба "Сомборац" освојила је 3 златне и 1 сребрну медаљу. Златне медаље освојиле су: Кристина Коловић, Јована Миличевић и Кристина Косановић, а  сребрну Ана Ђуран. Био је ово контролни наступ за такмичаре до 14 година, пред званична првенства за млађе узрасне категорије.

ОСМИ РОЂЕНДАН АТЛЕТСКО-РЕКРЕАТИВНОГ КЛУБА „СОМАРАТОН“

У суботу, 10.02.2018. године у Сомбору је обележена осма година од оснивања Атлетско рекреативног клуба "Сомаратон", на којој се окупио велики број чланова клуба као и гостију из Осијека, Куле, Апатина и других места. То је била добра прилика да се направи осврт на протеклу годину која је била једна од најуспешних за "Сомаратон" и то на свим пољима. Пре свега у 2017. години Арк "Сомаратон" је добио свог 150 члана, двадесет чланова клуба истрчало је маратонску дистанцу од 42 километра, а више од 50 чланова је истрчало полумаратон у дужини од 21 километар. Клуб је у прошлој години добио још једног државног вицепрвака и државног рекордера у ултрамаратону, као и чланове који су трчали ултрамаратон на 24 сата. Тркачка лига "Сомаратон" која се одржава сваке суботе, окупља више од 40 тркача по колу и представља велики тркачки покрет који расте из дана у дан.
Потврда доброг рада дошла је пред крај прошле године, добијањем европског стандарда квалитета који је Европска атлетика доделила "Сомаратону" за организацију најстариије уличне трке у Србији – Сомборског полумаратона, као и званичан пријем у Атлетски савез Србије, који је такође Сомборски полумаратон уврстио у званични календар такмичења националног атлетског савеза. "Сомаратон" је свакако прерастао своје окружење и стао је раме уз раме са највећим срединама у нашој држави и постао један од носиоца развоја трчања, закључено је на скупу. Као и сваке године "Сомаратон" је доделио признања најуспешнијим члановима, која је уручио председник клуба Дамир Марковић. Плакету "Пуж" која се додељује за допринос развоја рекреативног трчања добили су Карло Хубаи и Атила Сич. Плакте за изузетан спортски резулатат у 2017. години добили су Тијана Кабић и Александар Марковић, док су плакете за први истрчани маратон добили Зоран Николић и Марина Брбаклић Тепавац. Награђени су и најуспешнији такмичари тркачке лиге "Сомаратон" за 2017. годину: Милош Кесић, Јосип Мајор, Дамир Марковић, као и даме Биљана Везмар, Тијана Одобашић и Тамара Рњак.

 

Још чланака...

 1. РВАЊЕ: СОКОЛИ ВЕЋ НЕДОСТИЖНИ?
 2. Рвање: Прво коло кадетског купа - „СОКОЛИ“ ПОВЕЛИ ТРКУ
 3. АЛЕКСА КОЗОДЕРОВИЋ ДРЖАВНИ ПРВАК У ЦИКЛОКРОСУ
 4. ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА СТЕФАНА КОВАЧЕВИЋА НА МИТИНГУ У НОВОМ САДУ
 5. СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН НА ЕВРОПСКОЈ ТРКАЧКОЈ МАПИ!
 6. РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОГРАМА У ОБЛАСТИ СПОРТА ЗА 2018. ГОДИНУ
 7. "СОМАРАТОНЦИ" ПОНОВО ПОКАЗАЛИ ХУМАНОСТ! СЛАТКИШИ ЗА ДЕЦУ ИЗ ДОМА "МИКА АНТИЋ"
 8. ТИЈАНА КАБИЋ ПОБЕДОМ У МАРАТОНУ ЗАВРШИЛА СЕЗОНУ
 9. СОМБОРСКИ ПЛИВАЧИ УСПЕШНИ НА МИТИНГУ "БЕЧЕЈСКА ЗВЕЗДА"
 10. СОМБОРЦИ У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ, НА БАЛКАНСКОМ ПРВЕНСТВУ У КАРАТЕУ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ
 11. ОДРЖАНА СКУПШТИНА АРК "СОМАРАТОН"
 12. У СОМБОРУ ОДРЖАН ПЛИВАЧКИ МИТИНГ "ФЕНИКС 2017"
 13. "СОМАРАТОНЦИ" БРОЈНИ И УСПЕШНИ НА ЗАТВАРАЊУ ТРКАЧКЕ СЕЗОНЕ
 14. НИКОЛА ДЕДИЋ РВАЧ ТУРНИРА
 15. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У ВАЛЕНСИЈИ
 16. АЛЕКСА ДУДУКОВИЋ УЧЕСТВОВАО НА КАМПУ ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА ВОЈВОДИНЕ
 17. "СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ У ПРЕСТОНИЦИ
 18. МИЛАН ГРАХОВАЦ ДРЖАВНИ ПРВАК У ПАРА ПАУЕРЛИФТИНГУ
 19. МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ "СОМБОРЦА" НАСТУПИЛИ НА ПРВЕНСТВУ ДРЖАВЕ
 20. АНА ДУЧИЋ У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ НАСТУПИЛА НА СВЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ
 21. "СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ У ЉУБЉАНИ И НА ЦЕРУ
 22. "СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ НА НОВОСАДСКОМ МАРАТОНУ
 23. СОМБОРКА МИЛИЦА ЛАЗИЋ ОСВОЈИЛА БРОНЗУ НА ПРВЕНСТВУ СВЕТА ЗА ЈУНИОРЕ У САМБОУ
 24. РЕКОРДАН БРОЈ СОМАРАТОНАЦА НАСТУПИО У АПАТИНУ
 25. МАКСИМ ТРЗИН СА ДВА ПРВА МЕСТА НАПРАВИО ОДЛИЧНУ УВЕРТИРУ ЗА ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО
 26. АНА ДУЧИЋ У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ БРУСИ ФОРМУ ЗА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО
 27. ЧЕТВРТИ ПУТ У СОМБОРУ ДАМЕ ТРЧАЛЕ
 28. ДЕСЕТ ГОДИНА РК "СОКО"- РЕВИЈАЛНИ МЕЧ СРБИЈА - СОКО
 29. ОДБОЈКАШИЦЕ СОМБОРСКОГ КЛУБА „ЦВС“ ДРУГЕ НА ТРЕЋЕМ МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ ЗА КАДЕТКИЊЕ У ОДБОЈЦИ
 30. БОГАТ ТРКАЧКИ ВИКЕНД ЗА "СОМАРАТОНЦЕ"
 31. КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" УСПЕШНО ОТВОРИЛИ ТАКМИЧАРСКУ СЕЗОНУ
 32. СОМАРАТОНЦИ ПРОТЕКЛОГ ВИКЕНДА ТРЧАЛИ У БЕОГРАДУ И САРАЈЕВУ
 33. ЏУДИСТИ "ИПОНА" ОДЛИЧНИ У СУБОТИЦИ И КАЋУ! УПИС НОВИХ ЧЛАНОВА У ТОКУ
 34. СОМАРАТОНЦИ УСПЕШНИ У БАЧКОЈ ТОПОЛИ! "ПУЖИЋИ" ТРЧАЛИ НА СУВОЈ ПЛАНИНИ И У БУДИМПЕШТИ
 35. ФУДБАЛСКИ ВЕТЕРАНИ ДОНИРАЛИ 500 ЕВРА СОМБОРСКОЈ БОЛНИЦИ
 36. БЕСПЛАТНИ ТРЕНИНЗИ НА ФИТНЕС ПОЛИГОНУ КОКА-КОЛЕ ДО НОВЕМБРА
 37. СОМАРАТОНЦИ УСПЕШНИ И БРОЈНИ НА ПРВОМ СУБОТИЧКОМ ПОЛУМАРАТОНУ
 38. ОДРЖАНА ПРВА МАНИФЕСТАЦИЈА "Liberty Cycling Race"
 39. СЕДАМ СОМАРАТОНАЦА НА ПОБЕДНИЧКОМ ПОСТОЉУ У КАЊИЖИ!
 40. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ ЈОШ ЈЕДНОМ ТИТУЛОМ ПРВАКА ДРЖАВЕ ЗАВРШИО СЕЗОНУ
 41. КЉАЈИЋЕВО - ЕКИПА "ДАЛМАТИНСКИ ПОДРУМ" ОСВОЈИЛА ТУРНИР У БАСКЕТУ
 42. "СОМАРАТОНЦИ" УЧЕСТВОВАЛИ НА ПРВОМ ИЗДАЊУ ТРКЕ ’’ТРЧИМО ЗА ТИСУ’’
 43. "СОМАРАТОНЦИ" НА ДЕВЕТОЈ МЕМОРИЈАЛНОЈ ТРЦИ "ДРЕН МАНДИЋ"
 44. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЕКИПА ЗА ПРВЕНСТВО ГРАДА СОМБОРА У БАСКЕТУ
 45. "ФЕНИКСОВЦИ" У ПУНОМ ПОГОНУ
 46. ШИКАРА И ТЕРЕКВЕШ ИСТУПИЛИ ИЗ ПОДРУЧНЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ
 47. СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ ТУРНИР У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ
 48. УСПЕШНО ОКОНЧАНА МАНИФЕСТАЦИЈА СОМБОРСКО СПОРТСКО ЛЕТО
 49. ТАКМИЧАРИ ПК "СОМБОР" НАСТУПИЛИ У СЕНТИ
 50. СОМБОРСКИ БИЦИКЛИСТИ НАСТУПИЛИ НА КУПУ СРБИЈЕ У ЧАЧКУ
 51. СОМБОРСКИ ПЛИВАЧИ ОДЛИЧНИ У СУБОТИЦИ
 52. ОДРЖАНО ЈУБИЛАРНО, 50. КОЛО ТРКАЧКЕ ЛИГЕ "СОМАРАТОН"
 53. ГРАДСКО ВЕЋЕ: КОНКУРС ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПОТРЕБА У ОБЛАСТИ СПОРТА ЗА ПЕРИОД ОД 1. ЈУЛА ДО 31. ДЕЦЕМБРА 2017.
 54. ДАНАС ПОЧИЊЕ "СОМБОРСКО СПОРТСКО ЛЕТО 2017"
 55. ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ ЗА АЛЕКСУ РАЂЕНОВИЋА
 56. ТАКМИЧАРИ ПК "СОМБОР" УЧЕСТВОВАЛИ НА VIII БЈЕЛИЦА КУПУ У ВРБАСУ
 57. ФЕНИКСОВЦИ УЧЕСТВОВАЛИ НА ТРИ ТАКМИЧЕЊА
 58. "ФЕНИКСОВЦИ" НАСТАВЉАЈУ СА ДОБРИМ РЕЗУЛТАТИМА И НА ОТВОРЕНИМ ВОДАМА
 59. "СОМАРАТОНЦИ" УЧЕСТВОВАЛИ НА ПОЛУМАРАТОНУ ОРГАНИЗОВАНОМ У ЧАСТ ПАТРИЈАРХА ПАВЛА
 60. ФЕНИКСОВЦИ ОДЛИЧНИ НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ ЦРНЕ ГОРЕ
 61. "СОМАРАТОНЦИ" НАСТУПИЛИ НА НОЋНОМ МАРАТОНУ У НОВОМ САДУ
 62. СРЕБРО ЗА АЛЕКСУ РАЂЕНОВИЋА НА ТРОФЕЈУ БЕОГРАДА
 63. ШЕСТ МЕДАЉА ЗА ФЕНИКСОВЦЕ НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ У ДАЉИНСКОМ ПЛИВАЊУ
 64. ПОЛЕТАРЦИ "ИПОНА" НАСТУПИЛИ НА ПОЈЕДИНАЧНОМ ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 65. ЧЕТРДЕСЕТАК СОМАРАТОНАЦА ТРЧАЛО НА 9. ТРЦИ ПРИЈАТЕЉСТВА У КУЛИ!
 66. СОМБОРСКИ ПЛИВАЧИ НАСТУПИЛИ НА МИТИНГУ "ЗМАЈ" У НОВОМ САДУ
 67. ЈЕДАНАЕСТ МЕДАЉА ЗА "СОМБОРАЦ" У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
 68. СОМБОРЦИ ТРЧАЛИ НА ПЛИТВИЦАМА
 69. КРАЈ ВОЈВОЂАНСКЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ СЕВЕР: ЧОНОПЉАНЦИ ВИЦЕШАМПИОНИ, РАДНИЧКИ ДЕВЕТИ
 70. ТИЈАНА И ДЕЈАНА НЕЗАУСТАВЉИВЕ!
 71. "ФЕНИКС" ЕКИПНО ТРЕЋИ У СУБОТИЦИ! СЛЕДИ ПАУЗА ДО ПОЧЕТКА РАДА ОТВОРЕНОГ БАЗЕНА
 72. СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН, НАЈМАСОВНИЈИ И НИКАД ЈАЧИ
 73. МЛАДИ ТАКМИЧАРИ "СОМБОРЦА" ОДЛИЧНИ НА КУПУ СРБИЈЕ, СЕНИОРИ СТАНДАРДНО ДОБРИ
 74. ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА НЕМАЊУ У ЗРЕЊАНИНУ
 75. ТИЈАНА И МАРКОВИЋИ, МОДЕРНИ ТРКАЧКИ "ГЛАДИЈАТОРИ"
 76. ПК "СОМБОР" У БЕОГРАДУ ОСВОЈИО ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ
 77. СОМБОР ИМА ДВА ПРВАКА ДРЖАВЕ У ДУАТЛОНУ
 78. КАРАТИСТИ "СОМБОРЦА" УСПЕШНИ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА ПОЛЕТАРЦЕ, ПИОНИРЕ И НАДЕ
 79. ДАЈАНА БУТОРАЦ НА ЈУБИЛАРНОМ ПЛАНИНСКОМ МАРАТОНУ НА ФРУШКОЈ ГОРИ
 80. ВЕЉКО СТОЈНИЋ ОСТВАРИО НАЈБОЉЕ ВРЕМЕ НА НАЈДУЖОЈ СТАЗИ БИЦИКЛИСТИЧКЕ ТРКЕ „ТРОФЕЈ СОМБОРА 2017“
 81. "СОМАРАТОНЦИ" ТРЧАЛИ НА ЈУБИЛАРНОМ, 30. БЕОГРАДСКОМ МАРАТОНУ
 82. ТРИ МЕДАЉЕ ЗА "СОМБОРАЦ" НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ ЗА СЕНИОРЕ
 83. "СОМБОРАЦ" ОСВОЈИО ПЕТ МЕДАЉА НА ТУРНИРУ "ЗЛАТНИ ПОЈАС"
 84. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ НА РАЗВОЈНОМ КАМПУ ПЛИВАЧКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ
 85. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ ПРЕМИЈЕРНЕ ТРКЕ У ЈАГОДИНИ И НА ОСТРОГУ
 86. У СОМБОРУ ПОЧИЊЕ СА РАДОМ ШКОЛА ТРЧАЊА
 87. СОМБОРСКИ ПЛИВАЧИ ОДЛИЧНИ НА МИТИНГУ "СУБОТИЧКИХ 200 И ВИШЕ"
 88. ТРИДЕСЕТАК СОМАРАТОНАЦА ТРЧАЛО НА ПОЛУМАРАТОНИМА У НОВОМ САДУ И ОСИЈЕКУ
 89. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА КАРАТИСТКИЊЕ "СОМБОРЦА" НА ПРВЕНСТВУ БАЛКАНА ЗА СЕНИОРЕ
 90. ВАТЕРПОЛО У СОМБОРУ ИМА И ТРАДИЦИЈУ И БУДУЋНОСТ
 91. СОМБОРСКИ КАРАТИСТИ ОДЛИЧНИ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА МЛАЂЕ КАТЕГОРИЈЕ
 92. "ФЕНИКСОВЦИМА" ДВА ОДЛИЧЈА НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ
 93. СОМАРАТОНЦИ УСПЕШНИ НА ПРЕМИЈЕРНОМ ИЗДАЊУ ПОЛУМАРАТОНА У КОВАЧИЦИ
 94. ДРЖАВНИ СЕКРЕТАР ЗА СПОРТ ПРЕДРАГ ПЕРУНИЧИЋ ПОСЕТИО СОМБОР
 95. ПЛИВАЊЕ - СОЊА И НЕМАЊА НАСТУПИЛИ НА КАДЕТСКОМ ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ
 96. "СОМБОРАЦ" ОСВОЈИО ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА СЕНИОРЕ
 97. ОДРЖАНО ПРВЕНСТВО ЗОНЕ БАЧКА У КАРАТЕУ - СОМБОРЦИ ОДЛИЧНИ
 98. ПЛИВАЧКИ МИТИНГ "АНТЕ ЛАМБАША" - ИМЕЊАЦИ У СОМБОР ДОНЕЛИ СЕДАМ МЕДАЉА
 99. СОМАРАТОНЦИ ТРКАЧКУ СЕЗОНУ ЗАПОЧЕЛИ НАСТУПОМ НА ЧАК ПЕТ ТРКА!
 100. СОМБОРУ ПОХВАЛЕ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈУ ТУРНИРА У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ
 101. ДВАНАЕСТ МЕДАЉА ЗА ПК "СОМБОР" НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 102. ОСАМ МЕДАЉА ЗА КАРАТИСТЕ "ДУШАН СТАНИЧКОВА" НА МЕМОРИЈАЛУ "ИГОР АНЂЕЛКОВИЋ"
 103. ОДРЖАН МИТИНГ ПОВОДОМ 130 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА ПК "ПОЛЕТ" - "ФЕНИКСОВЦИ" ОДЛИЧНИ
 104. КК "СОМБОРАЦ", НАЈБОЉИ КЛУБ НА ДВАДЕСЕТОМ МЕМОРИЈАЛУ ИГОР АНЂЕЛКОВИЋ
 105. "ФЕНИКСОВЦИ" И ЧЛАНОВИ ПК "СОМБОР" УСПЕШНИ НА МИТИНГУ У БЕЧЕЈУ
 106. ВАЊА САВЕСКИ СА КАТА ТИМОМ ОСВОЈИЛА БРОНЗУ НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ
 107. ЈОШ ЈЕДНО ПРИЗНАЊЕ ЗА ПЕТРА КОСАНОВИЋА
 108. 39. МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „МИЛАН ВРЦЕЉ“
 109. ЧЛАНОВИ ПК "СОМБОР" ПЛИВАЛИ У МАЂАРСКОЈ И НА ТАКМИЧЕЊУ "XI ФЕНИКС 2016"
 110. СОМБОРСКИ РУКОМЕТ ПРОСЛАВИО ЗНАЧАЈАН ЈУБИЛЕЈ
 111. ТИЈАНА КАБИЋ, НАЈБРЖА ДАМА НА 2. УЛТРАМАРАТОНУ АПАТИН-ОСИЈЕК
 112. ПРВЕНСТВО ГРАДА У ОДБОЈЦИ ЗА УЧЕНИКЕ: УЧЕСТВОВАЛО 12 ЕКИПА
 113. СОМБОРКЕ У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ ОДЛИЧНЕ НА БАЛКАНСКОМ ПРВЕНСТВУ
 114. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА СТЕФАНА СЕКУЛИЋА У БЕЧЕЈУ
 115. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ДРУГИ УЛТРАМАРАТОН ОСИЈЕК-АПАТИН
 116. ЧЛАНИЦЕ "СОМБОРЦА" У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ НАСТУПИЛЕ У СЛОВЕНИЈИ
 117. ДАН ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ ОБЕЛЕЖЕН НА СПОРТСКИ НАЧИН
 118. ЧЛАНОВИ "СОМБОРЦА" УСПЕШНИ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА КАДЕТЕ, ЈУНИОРЕ И МЛАЂЕ СЕНИОРЕ
 119. СОМБОРСКИ ПИОНИРИ ПРВИ НА ОКРУЖНОМ ТАКМИЧЕЊУ У КОШАРЦИ
 120. АЛЕКСА И МАРКО УЗЕЛИ МЕДАЉЕ НА ПЛИВАЧКОМ МИТИНГУ У МАЂАРСКОЈ
 121. ОСАМ МЕДАЉА ЗА "СОМБОРАЦ" НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ ЗА КАДЕТЕ, ЈУНИОРЕ И МЛАЂЕ СЕНИОРЕ
 122. ЧЕЉУСКА ПОНОВО ДОТРЧАО ДО ПОСТОЉА!
 123. СОМАРАТОНЦИ ОДЛИЧНИ НА ПОЛУМАРАТОНУ У ЗРЕЊАНИНУ
 124. ПК "СОМБОР" - ОДЛИЧАН ВИКЕНД ЗА СТЕФАНА И АЛЕКСУ
 125. СОМБОР БИО ОДЛИЧАН ДОМАЋИН БАЛКАНСКОГ ПРВЕНСТВА У АМЕРИЧКОМ ФУДБАЛУ
 126. ПЕТ МЕДАЉА ЗА ПОДМЛАДАК ПК "СОМБОР" У БЕЧЕЈУ
 127. ПЕТ МЕДАЉА ЗА "ИПОН" У БАЈМОКУ
 128. ТРИ МЕДАЉЕ ЗА БУКАЛОВА У КИКИНДИ
 129. СОМБОРСКА УЛИЧНА ТРКА СЕДМИ ПУТ
 130. КАРАТИСТКИЊЕ "СОМБОРЦА" ОДЛИЧНЕ НА ПОСЛЕДЊОЈ ПРОВЕРИ ПРЕД СВЕТСКО ПРВЕНСТВО
 131. НИКОЛА ЈОКИЋ: УВЕК ЋУ ПАМТИТИ ПОВРАТАК У СОМБОР СА СРЕБРОМ
 132. ЧЛАНОВИ "СОМБОРЦА" ОСВАЈАЈУ МЕДАЉЕ И У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ
 133. "ФЕНИКСОВЦИ" МОГУ ДО МЕДАЉА И БЕЗ ТРЕНИНГА
 134. ЂУКА ЧЕЉУСКА ВЕТЕРАНСКИ ПРВАК БАЛКАНА У ПОЛУМАРАТОНУ!
 135. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У НЕМАЧКОЈ
 136. БЕСПЛАТНА ШКОЛА КОШАРКЕ У ОШ "ИВО ЛОЛА РИБАР"
 137. МАРАТОН ЗА "ГИНИСА" ПРОШАО КРОЗ СОМБОР
 138. "СОМАРАТОНЦИ" У ПУНОМ ТРКАЧКОМ ПОГОНУ
 139. МИЛАНА ЈАКШИЋ ТЕМПИРА ФОРМУ ЗА СВЕТСКО ПРВЕНСТВО
 140. ПЕТ СОКОЛОВА ОСВОЈИЛО ПЕТ МЕДАЉА У САРАЈЕВУ
 141. НА ТРИАТЛОНУ У МАЂАРСКОЈ ПАО РЕКОРД СОМБОРА У ЖЕНСКОМ МАРАТОНУ
 142. ПК "СОМБОР" ИМА ПОДМЛАДАК КОЈИ ОБЕЋАВА
 143. ЗАВРШАВА СЕ ПРОЈЕКАТ "СПОРТСКО ЕДУКАТИВНО ЛЕТО"
 144. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ ПОНОВО ОБЕЛЕЖИО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ
 145. СОМБОР ВИЂЕН КАО СТРАТЕШКА ТАЧКА ЗА РАЗВОЈ ОДБОЈКАШКОГ СПОРТА
 146. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ПЕТИ УЛТРАМАРАТОН СОМБОР-БАЈА
 147. ТОКОМ АВГУСТА, БЕСПЛАТНА ШКОЛА ДЕЧИЈЕГ ФИТНЕСА
 148. ПЛИВАЧИ "ФЕНИКСА" НАСТУПИЛИ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ У БЕОГРАДУ
 149. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ НАЈБОЉИ У СВОЈОЈ КАТЕГОРИЈИ
 150. ПОСЛЕДЊЕГ ВИКЕНДА ЈУЛА У СОМБОРУ, ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ
 151. НИКОЛА ЈОКИЋ ПОСЕТИО "СПОРТИЋ" И ПОЗВАО СОМБОРЦЕ ДА УЧЕСТВУЈУ НА ТУРНИРУ У БАСКЕТУ
 152. ТРИ ПЕХАРА И ЧЕТРНАЕСТ МЕДАЉА ЗА "ФЕНИКСОВЦЕ" У ВРБАСУ
 153. НАЈБОЉИ АТЛЕТИЧАРИ „МАРАТОНА“ НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИЦЕ
 154. КК "ДУШАН СТАНИЧКОВ" ИЗНЕДРИО ЈОШ ДВА МАЈСТОРА КАРАТЕА
 155. ЧЛАНОВИ АРК "СОМАРАТОН" НАСТУПИЛИ У ЗЕМЉИ И ИНОСТРАНСТВУ
 156. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ И МАРКО КОЛОВИЋ ЗАБЛИСТАЛИ НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 157. ТОКОМ ЈУЛА У СОМБОРУ, БЕСПЛАТНА ШКОЛА ФУДБАЛА
 158. НОВИ РЕКОРД АЛЕКСЕ РАЂЕНОВИЋА!
 159. УКЉУЧЕНА СТРУЈА НА ОБЈЕКТУ БИВШЕ ПРВЕ УПРАВЕ У ГАКОВУ
 160. АЛЕКСАНДАР МАРКОВИЋ ВИЦЕШАМПИОН ДРЖАВЕ У УЛТРАМАРАТОНУ НА 12 САТИ
 161. БЕСПЛАТНА ШКОЛА РВАЊА ЗА ДЕЦУ
 162. ТАКМИЧАРИ "ИПОНА" УЧЕСТВОВАЛИ НА ТУРНИРУ У СТАНИШИЋУ
 163. ТРИДЕСЕТАК СОМАРАТОНАЦА УЧЕСТВОВАЛО НА ТРЦИ ПРИЈАТЕЉСТВА У КУЛИ
 164. ОД ЈУЛА "СПОРТИЋ НА БАЗЕНУ"
 165. ТРИ МЕДАЉЕ ЗА БОКСЕРЕ БК "СОМБОР" НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 166. У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СОМБОРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ
 167. ОСАМ МЕДАЉА ЗА ПЛИВАЧЕ ПК "СОМБОР" У НОВОМ САДУ
 168. ДВЕ МЕДАЉЕ ЗА ВОЈВОДИНУ НА РЕГИОНАЛНОМ ПРВЕНСТВУ ЕВРОПЕ У СПОРТСКОМ КАРАТЕУ
 169. РАДНИЧКИ ИЗБОРИО ОПСТАНАК, ЖАК И ПОЛЕТ ИСПАЛИ
 170. ПЛИВАЧИ ПК "СОМБОР" УСПЕШНИ НА "ПРОЛЕЋНОМ КУПУ СУБОТИЦЕ"
 171. ОДЛИЧАН ВИКЕНД ЗА КАРАТИСТЕ "СОМБОРЦА" У БЕОЧИНУ
 172. РАДНИЧКИ СЛАВИО У ГРАДСКОМ ДЕРБИЈУ
 173. УПРИЛИЧЕН ПРИЈЕМ ЗА УЧЕСНИКЕ ШКОЛСКЕ ОЛИМПИЈАДЕ
 174. СОМБОРСКИ КАРАТИСТИ НАСТУПИЛИ НА ШКОЛСКОЈ ОЛИМПИЈАДИ
 175. АЛЕКСА РАЂЕНОВИЋ ИСПЛИВАО НОВИ НАЦИОНАЛНИ РЕКОРД
 176. ОВОГОДИШЊИ СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН ОКУПИО ВИШЕ ОД 400 ТРКАЧА
 177. РВАЧИ "СОКОЛА" ОДБРАНИЛИ ЕКИПНУ ТИТУЛУ
 178. ЗОРИЦА КУЛИЋ ПОСТАВИЛА НОВИ СОМБОРСКИ РЕКОРД У МАРАТОНУ
 179. ДВА ЗЛАТА ЗА МИЛАНУ ЧОНИЋ НА ПЛИВАЧКОМ МИТИНГУ У БЕОГРАДУ
 180. ЧЕТИРИ КАДЕТСКА ПРВАКА ДРЖАВЕ ИЗ РЕДОВА "СОКОЛА"
 181. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У ДУБРОВНИКУ
 182. ТОКОМ МАЈА МЕСЕЦА, БЕСПЛАТНА ШКОЛА ФИТНЕСА
 183. СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН ОД ОВЕ ГОДИНЕ ИМА НОВУ ТРАСУ
 184. ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ "СОМБОРЦА" НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ ЗА ПОЛЕТАРЦЕ, ПИОНИРЕ И НАДЕ
 185. РАДНИЧКИ ОПЕТ ПОРАЖЕН, ЖАК УЗЕО БОД, СЛОГА ДЕКЛАСИРАЛА ТЕКСТИЛАЦ
 186. "СРБИЈА ОПЕН 2016." - ЈЕЛЕНИ ЛУКИЋ ПРВО МЕСТО У ФИТНЕСУ
 187. КОНКУРС ЗА ИЗБОР АМБАСАДОРА КОКА-КОЛА ПОКРЕТА ЗА РАДОСТ
 188. "СОМАРАТОНЦИ" НА БЕОГРАДСКОМ МАРАТОНУ
 189. ДЕВЕТ МЕДАЉА ЗА ПОДМЛАДАК "СОМБОРЦА" У ЧАЧКУ
 190. РАДНИЧКИ ПРЕУЗЕО ФЕЊЕР, ЧОНОПЉАНЦИМА КОМШИЈСКИ ДЕРБИ
 191. КАРАТИСТИ "ДУШАН СТАНИЧКОВА" ИЗБОРИЛИ ПЛАСМАН НА ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ
 192. НОВЕ МЕДАЉЕ ЗА КАРАТИСТЕ "СОМБОРЦА"
 193. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У БАЈИ И ВРШЦУ
 194. РАДНИЧКИ ИЗГУБИО ОД ФЕЊЕРАША, ЖАК И СЛОГА СИГУРНИ КОД КУЋЕ
 195. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У ОСИЈЕКУ И НОВОМ САДУ
 196. ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА "СОМБОРАЦ" НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ ЗА СЕНИОРЕ
 197. ЗЛАТО ЗА ИВАНУ СТЕПАНОВИЋ У БЕОГРАДУ
 198. ЛАЗАР РИШАР ТРЧАО У ПАРИЗУ! У СУБОТУ НА ХИПОДРОМУ "ТРКА ЗА ЛАЗАРА"
 199. "СОМАРАТОНЦИ" ЗАПОЧЕЛИ СЕЗОНУ НА ПАЛИЋУ, ЛАЗА ТРЧАО У ПАРИЗУ!
 200. КАРАТЕ: ЈЕЛЕНА И ВАЊА ВИЦЕШАМПИОНКЕ БАЛКАНА, ИВАНИ СТЕПАНОВИЋ БРОНЗА
 201. ЏУДИСТИ "ИПОНА" УЧЕСТВОВАЛИ НА МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ "ТУРИЈА 2016."
 202. РВАЊЕ: ДОМИНАЦИЈА "СОКОЛОВА" СЕ НАСТАВЉА
 203. БЕСПЛАТНА ШКОЛА ОДБОЈКЕ У СОМБОРУ И ЧОНОПЉИ
 204. ОБЕЛЕЖЕНА ШЕСТА ГОДИШЊИЦА АРК "СОМАРАТОН" СОМБОР
 205. МЕМОРИЈАЛ "ИГОР АНАЂЕЛКОВИЋ" ДЕВЕТНАЕСТИ ПУТ
 206. У АПРИЛУ БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА "ТРОФЕЈ СОМБОРА 2016"
 207. РВАЊЕ: "СОКОЛИМА" СЕ СМЕШИ ТИТУЛА
 208. БЕСПЛАТНА ШКОЛА РУКОМЕТА ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ И ДЕЧАКЕ ИЗ СОМБОРА
 209. "СОМБОРСКЕ" ПРОГЛАСИЛЕ НАЈБОЉЕ СПОРТИСТЕ - ЛАУРЕАТ МАРКО СИКИМА
 210. ПРОГЛАШЕНИ НАЈБОЉИ СПОРТИСТИ СОМБОРА ЗА 2015. ГОДИНУ - ГРАН ПРИ ЈЕЛЕНИ ЛЕКОВИЋ
 211. ПРЕДСРАГ ПЕРУНИЧИЋ ПОСЕТИО „ВОЛЕЈ СТАРС“
 212. КАРАТИСТКИЊА АНА ДУЧИЋ, ПРЕД ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО НА ПРИЈЕМУ КОД ГРАДОНАЧЕЛНИКА
 213. ФУДБАЛЕРИ "СЛОГЕ" ПОБЕДНИЦИ ПРВЕ ЗИМСКЕ ЛИГЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ
 214. ПРЕДЛОЖЕНЕ РАНГ ЛИСТЕ ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ПОТРЕБА У СПОРТУ
 215. НА ХУМАНИТАРНОМ ТУРНИРУ ЗА ЛАЗАРА РИШАРА, ПРИКУПЉЕНО 30.100 ДИНАРА
 216. КК "РАВАНГРАД" ПОЛАГАЊЕМ ОКОНЧАО УСПЕШНУ ГОДИНУ
 217. САРАДЊА СОМБОРСКИХ ОДБОЈКАШКИХ КЛУБОВА
 218. РВАЊЕ: СОМБОРЦИМА ИЗМАКЛЕ МЕДАЉЕ НА БАЛКАНСКОМ ШАМПИОНАТУ
 219. ПРИГРЕВИЦА -У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ТУРНИРЕ У МАЛОМ ФУДБАЛУ, БАСКЕТУ И ТЕНИСУ
 220. "СОМАРАТОНЦИ" ТРИЈУМФАЛНИ НА ПРВОМ УЛТРАМАРАТОНУ ОСИЈЕК - АПАТИН
 221. ОВОГОДИШЊИ "ТРОФЕЈ СОКОЛА" ОКУПИО РЕКОРДАН БРОЈ РВАЧА
 222. МЛАДИ ЏУДИСТИ "ИПОНА" НАСТУПИЛИ У БАЈМОКУ
 223. СПУШТЕНА ЗАВЕСА НА ЈЕСЕЊИ ДЕО СЕЗОНЕ У БАЧКОЈ ФУДБАЛСКОЈ ЛИГИ
 224. ЏУДО: БРОНЗА УНИ БОШЊАЧИЋ, НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ
 225. РАДНИЧКИ НИ СА ИГРАЧЕМ ВИШЕ, НЕ МОЖЕ ДО ПОЗИТИВНОГ РЕЗУЛТАТА!
 226. РВАЧИ РК "СОКО" ОСТВАРИЛИ НАЈВЕЋИ УСПЕХ У ИСТОРИЈИ КЛУБА
 227. ДВА СОМБОРСКА ВЕТЕРАНА НА IX САВСКOМ ПОЛУМАРАТОНУ
 228. УТАКМИЦА ЖАК-РАДНИЧКИ, СЛИКА ОЧАЈНОГ СТАЊА У СОМБОРСКОМ ФУДБАЛУ
 229. РАДНИЧКИ ПОБЕДИО, ЖАК И СЛОГА ПОРАЖЕНИ
 230. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У ЦРНОЈ ГОРИ И СЛОВЕНИЈИ
 231. ЖАК ПОРАЖЕН ОД ЛИДЕРА, РАДНИЧКИ УЗЕО БОД, ЧОНОПЉАНЦИ СЛАВИЛИ
 232. САВА МИЈОКОВИЋ ПОНОВО НАЈБОЉИ
 233. АРК "СОМАРАТОН" - ЧЕТИРИ ДЕБИТАНТА НА ОВОГОДИШЊЕМ ДУНАВСКОМ ПОЛУМАРАТОНУ
 234. РАДНИЧКИ РЕМИЗИРАО СА ЗАДРУГАРОМ, ЖАК И СЛОГА ПОРАЖЕНИ
 235. СОМАРАТОНЦИ ТРЧАЛИ У НОВОМ САДУ И БЕОГРАДУ! ТИЈАНА ОДОБАШИЋ ТРЕЋА У "ELITE 15 ЛИГИ"
 236. ЖАК ПОБЕДИО ЛИДЕРА ПРВЕНСТВА, СЛОГА ДЕКЛАСИРАЛА АПАТИНЦЕ, РАДНИЧКИ ОПЕТ ИЗГУБИ0
 237. У ТОКУ ОБНОВА АТЛЕТСКЕ СТАЗЕ НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ У СОМБОРУ
 238. ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА ДЕЧАКЕ "СОКОЛА" НА КУПУ СРБИЈЕ
 239. "СОМАРАТОНАЦ" БОШКО ЈЕРКОВИЋ ТРЧАО У НЕМАЧКОЈ
 240. ДАМЕ ТРЧАЛЕ ТРКУ ЗАДОВОЉСТВА
 241. РК "СОКО" СОМБОР - БЕСПЛАТНА ШКОЛА РВАЊА У СТАПАРУ
 242. БАРАК И БОЈИЋ ОСВОЈИЛИ "СЕЛЕНЧА ОПЕН"
 243. ДЕВЕТ МЕДАЉА ЗА РВАЧЕ "СОКОЛА" У СЕНТИ
 244. БК "СОМБОР" ОРГАНИЗУЈЕ БЕСПЛАТНУ ШКОЛУ БОКСА
 245. ПРИЈАВЕ ЗА ТУРНИР У НОЖНОМ ТЕНИСУ (КОЦКАМА) ПРИМАЈУ СЕ ЈОШ ДАНАС
 246. ДО КРАЈА ОКТОБРА, БЕСПЛАТНА ШКОЛА КОШАРКЕ ЗА СОМБОРСКЕ МАЛИШАНЕ
 247. У СУБОТУ ТРЕЋИ САЈАМ СПОРТА, КУЛТУРЕ И ОБРАЗОВАЊА "СО-СА2015"
 248. СОМБОРСКИ КЛУБОВИ ДРЖЕ ФЕЊЕР БАЧКЕ ФУДБАЛСКЕ ЛИГЕ
 249. БЕСПЛАТНА ШКОЛА СКВОША У СОМБОРУ
 250. МЛАДИ СОМБОРЦИ ОСВОЈИЛИ ТРЕЋЕ МЕСТО У ОДБОЈЦИ НА ПЕСКУ
 251. НА "ЧВОРКУ" ТРЕЋИ ПУТ ОДРЖАН СПОРТСКИ МИНИ ФЕСТ
 252. КЉАЈИЋЕВО - ЕКИПА "СТУДЕНТ", ПОБЕДНИК ТУРНИРА У БАСКЕТУ
 253. СОМБОР БИО ДОМАЋИН ОСОБАМА СА СМЕТЊАМА У РАЗОВЈУ - УЧЕСНИЦИМА ШТАФЕТНЕ ТРКЕ
 254. БРАЋА ВУКОВИЋ НАЈБОЉИ У "КОЦКАМА"
 255. ТРИДЕСЕТ ДУГОПРУГАША ИСТРЧАЛО УЛТРАМАРАТОН БАЈА-СОМБОР
 256. РАДНИЧКИ ДОЖИВЕО ДЕБАКЛ НА СТАРТУ ПЕВЕНСТВА! СРАМАН НАСТУП ЦРВЕНО-БЕЛИХ ПРЕД СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА
 257. ЕКИПА "ВРБАС" ОСВОЈИЛА ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО СОМБОРА У БАСКЕТУ
 258. УСКОРО ДОДАТНО ОПРЕМАЊЕ ФИТНЕС ПОЛИГОНА НА НОВОЈ СЕЛЕНЧИ
 259. ДВА "СОКОЛА" У ДРЕСУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ, НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ ЗА КАДЕТЕ
 260. СУТРА НА СОМБОРСКОМ ШТРАНДУ ПОЧИЊЕ БЕСПЛАТНА ШКОЛА ОДБОЈКЕ
 261. ОБНОВЉЕНИ ОБЈЕКТИ СЦ „СОКО“ СОМБОР! БАЗЕН ДОБИО РЕФЛЕКТОРЕ, УРЕЂЕНИ СПОРТСКИ ТЕРЕНИ...
 262. ЂУКА ЧЕЉУСКА ТРЕЋИ НА МИНИМАРАТОНУ У БАЧКОЈ ПАЛАНЦИ
 263. ТАКМИЧАРИ ПК "ПОЛЕТ" ПЛИВАЛИ НА ЗОБНАТИЧКОМ ЈЕЗЕРУ
 264. ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО ГРАДА СОМБОРА У STREETBALL-u
 265. СОМБОРАЦ МИРКО ЕРДЕЉИ, ПОБЕДНИК VI НОЋНОГ МАРАТОНА!
 266. ОТКАЗАН СОМБОРСКИ ЛЕТЊИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ!
 267. ЗАЈЕДНИЧКИ ТРЕНИНГ ПОВОДОМ ОЛИМПИЈСКОГ ДАНА ТРЧАЊА
 268. РВАЊЕ: ФРАТРИЋУ ИЗМАКЛО ЗЛАТО НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ ЗА МЛАЂЕ ПИОНИРЕ
 269. ПРИЈАВЕ ЗА БРЕСТОВАЧКИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ ДО 18. ЈУНА
 270. РАДНИЧКИ СЕ РЕМИЈЕМ ОПРОСТИО ОД ВОЈВОЂАНСКЕ ЛИГЕ
 271. СОМБОРСКИ ШКОЛАРЦИ ЗАПАЖЕНИ НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ У АТЛЕТИЦИ
 272. ПЕТ МЕДАЉА ЗА "РАВАНГРАД" НА КПУ ПОДУНАВСКИХ ЗЕМАЉА
 273. СПОРТСКИ САВЕЗ ГРАДА СОМБОРА ДОБИТНИК МАЈСКЕ НАГРАДЕ
 274. ТРИ ЈУНИОРСКЕ МЕДАЉЕ ЗА РВАЧЕ "СОКОЛА"
 275. РАДНИЧКИ ЗАБЕЛЕЖИО ОСАМНАЕСТИ ПОРАЗ У СЕЗОНИ
 276. МАЈСКА НАГРАДА СОМБОРСКОМ СПОРТСКОМ САВЕЗУ
 277. РВАЊЕ - ДЕДИЋ И КОЗБАШИЋ ПРВАЦИ ДРЖАВЕ
 278. ДАНИЕЛ ФАК, ПОБЕДНИК 36. СОМБОРСКОГ ПОЛУМАРАТОНА
 279. КАРАТЕ - ТАМАРА РАДИЧЕВ НАЈБОЉА У ДРЖАВИ
 280. ПРИЗНАЊЕ ЗА СПОРТСКИ САВЕЗ ГРАДА СОМБОРА
 281. РВАЊЕ: МЕДАЉЕ ЗА БРАЋУ У ДРЕСУ "СОКОЛА"
 282. РАДНИЧКИ ДЕКЛАСИРАН У НОВОЈ ПАЗОВИ
 283. СВЕ ЈЕ СПРЕМНО ЗА 36. СОМБОРСКИ ПОЛУМАРАТОН!
 284. КАРАТИСТИ "РАВАНГРАДА" НА ТАКМИЧЕЊУ У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА
 285. ПРИГРЕВЧАНИ ОДНЕЛИ БОДОВЕ ИЗ СОМБОРА
 286. МИНИСТАР СПОРТА УДОВИЧИЋ: УВЕСТИ РЕД У СВЕ СФЕРЕ СПОРТА
 287. ФУТСАЛЕРИ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ НА ПРИПРЕМАМА ЗА "7. ФУТСАЛ КУП ЗА МИР"
 288. РАДНИЧКИ РЕМИЗИРАО СА ДИРЕКТНИМ КОНКУРЕНТОМ ЗА ОПСТАНАК У ЛИГИ
 289. РВАЊЕ: ПРВИ ПЕХАР МЕМОРИЈАЛА "ПЕТАР ЦУЦИЋ" ПРИПАО РАДНИЧКОМ
 290. "СОКОЛИМА" И ДРУГА ТИТУЛА - СТАРИЈИ ПИОНИРИ НАЈБОЉИ У ДРЖАВИ
 291. ПОБЕДА РАДНИЧКОГ ПРЕД ИЗУЗЕТНО ВАЖНО ГОСТОВАЊЕ
 292. ЗЛАТО ЗА ИГОРА ЦВЕТИЋАНИНА У ХРВАТСКОЈ
 293. КАРАТИСТИ "РАВАНГРАДА" НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ - МАРКО ФИРАЊ НАЈБОЉИ У КАТАМА
 294. МАРИН ИЛИЋ ПОБЕДНИК ШАХОВСКОГ ТУРНИРА РЕКРЕАТИВАЦА
 295. РАДНИЧКИ ПОРАЖЕН У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ
 296. ШЕСТ МЕДАЉА ЗА ПЛИВАЧИЦЕ "ПОЛЕТА" НА МИТИНГУ У СУБОТИЦИ
 297. ПОЧИЊЕ ПИОНИРСКА ЛИГА "ИГРАЈ ФУДБАЛ, БУДИ СРЕЋАН"
 298. МЛАДИ ФУДБАЛЕРИ РАДНИЧКОГ НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ
 299. СПОРТСКИ САВЕЗ ОРГАНИЗУЈЕ БЕСПЛАТАН ШАХОВСКИ ТУРНИР ЗА СВЕ СОМБОРЦЕ
 300. СПОРТСКА САРАДЊА СОМБОРА И БАЈЕ НАСТАВИЋЕ СЕ И У 2015. ГОДИНИ
 301. ОДРЖАНО ОПШТИНСКО ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊЕ У СТРЕЉАШТВУ
 302. ФУДБАЛСКИ ТЕРЕН У БАЧКОМ МОНОШТОРУ ДОБИО НОВЕ ТРИБИНЕ
 303. "СОМБОР ОПЕН 2015" - ТАКМИЧЕЊЕ У СПОРТСКОМ АЕРОБИКУ, ФИТНСУ И ФИТНЕС-АЕРОБИКУ ТИМОВА
 304. КК "РАВАНГРАД" ОСТВАРИО ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ РЕЗУЛТАТА У ИСТОРИЈИ КЛУБА
 305. МАРКО ЦИМЕША ПРВАК ДРЖАВЕ У БОВЛИНГУ, МИЛКА ДУКИЋ-МИЉЕШИЋ ТРЕЋА
 306. ДЕБАКЛ РАДНИЧКОГ НА СТАРТУ ПРОЛЕЋНОГ ДЕЛА СЕЗОНЕ

Ко је на мрежи: 99 гостију и нема пријављених чланова